Добре дошли!
ВходНямате регистрация?
РегистрацияБио пшеничен булгур Био Свят.
Пшеничният булгур се получава след обработка на твърди сортове пшеница.
Пшеничният булгур се получава след специална обработка на твърди сортове пшеница. Той е пълноценен хранителен продукт, който заема важно място в традиционната българска кухня, като заместител на ориза. Придава неповторим вкус на ястията с агнешко месо.
Употреба: Накисва се в двойно количество вряла вода за 10-15 минути и се прецежда. Може да се добави към салати, супи, кисело мляко или като гарнитура към ястия
Състав: биологичен пшеничен булгур.
Сертификат: BioHellas.
Произход: Гърция.
Пшеничният булгур се получава след специална обработка на твърди сортове пшеница. Той е пълноценен хранителен продукт, който заема важно място в традиционната българска кухня, като заместител на ориза. Придава неповторим вкус на ястията с агнешко месо.
Употреба: Накисва се в двойно количество вряла вода за 10-15 минути и се прецежда. Може да се добави към салати, супи, кисело мляко или като гарнитура към ястия
Състав: биологичен пшеничен булгур.
Сертификат: BioHellas.
Произход: Гърция.