Био пшеничен булгур Био Свят.
Пшеничният булгур се получава след обработка на твърди сортове пшеница.
Пшеничният булгур се получава след специална обработка на твърди сортове пшеница. Той е пълноценен хранителен продукт, който заема важно място в традиционната българска кухня, като заместител на ориза. Придава неповторим вкус на ястията с агнешко месо.
Употреба: Накисва се в двойно количество вряла вода за 10-15 минути и се прецежда. Може да се добави към салати, супи, кисело мляко или като гарнитура към ястия
Състав: биологичен пшеничен булгур.
Сертификат: BioHellas.
Произход: Гърция.
Пшеничният булгур се получава след специална обработка на твърди сортове пшеница. Той е пълноценен хранителен продукт, който заема важно място в традиционната българска кухня, като заместител на ориза. Придава неповторим вкус на ястията с агнешко месо.
Употреба: Накисва се в двойно количество вряла вода за 10-15 минути и се прецежда. Може да се добави към салати, супи, кисело мляко или като гарнитура към ястия
Състав: биологичен пшеничен булгур.
Сертификат: BioHellas.
Произход: Гърция.