Всички Категории
PRODUCTS

Био Регенерираща сол за миялна машина Sonnet 2 kg

  • Марка: Sonett
  • Кат. номер: 4007547403000

Био Регенерираща сол за миялна машина Sonnet 2 kg

  • Марка: Sonett
  • Кат. номер: 4007547403000

Био регенерираща сол за миялна машина 2 kg

 

Регенериращата сол предизвиква обмяната на йоните, които се съдържат във всяка миялна машина, и гарантира оптимално измиване на съдовете и приборите за хранене.

Подробно описание
Подробно описание +

Във всяка миялна машина има вграден йонообменител, който улавя калциевите и магнезиевите йони и така в машината се влива мека вода. С това се предотвратява образуването на петна от варовик по съдовете и приборите за хранене. Когато йонообменителят се насити с калциеви и магнезиеви йони неговия капацитет трябва да бъде възстановен с помощта на регенерираща сол, която предизвиква обмяната на йоните и гарантира оптимално измиване на съдовете и приборите за хранене.

Употреба: При светване на контролната лампичка на миялната машина отделението за сол трябва да бъде напълнено с регенерираща сол. Тъй като има миялни машини, които показват със закъснение нуждата от добавяне на сол се препоръчва тя да се добавя редовно, дори без да е светнала сигналната лампичка. В случай, че отделението за сол е останало празно трябва след неговото запълване да се изчака 2 часа преди да се ползва отново миялната машина, за да се даде възможност на йонообменителя да се регенерира.

Състав: чиста едрозърнеста сол, без допълнителни средства за разпръскване и оцветители.
Забележка: Устройството за омекотяване на водата (йонообаменител) на миялната машина трябва да се настрои една степен по-високо от действителната степен на твърдост на водата. Например ако твърдостта на водата е II (8° - 14° dH) устройството трябва да се настрои на степен, която отговаря на твърдост на водата III (15° – 21° dH).

Производител: SONETТ, Германия

Продукти от същата категория