Всички Категории
PRODUCTS

Био Рициново масло Zoya 50 ml

  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800231690080

Био Рициново масло Zoya 50 ml

  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800231690080

Био рициново масло Zoya 50 ml

 

Органично масло, извлечено чрез механично, студено пресоване от зърната на тропическото растение рицин (Ricinus Communis).

 

Рициновото масло е гъсто, лепкаво, не гранясва лесно и попива бавно.

 

Подходящо за суха, зряла, проблемна кожа.

 

Подробно описание
Подробно описание +

Употреба: Смесете с жожоба, бадем или кайсия (за почистващи смеси до 60%, за кремове до 10%). Осигурява защитен слой, успокоява, изчиства и заздравява. За стимулиране растежа на косата, миглите и веждите (до 30% в смес с други масла). Може да се смесва с балсам за суха коса. Придава блясък на балсами за устни.

Органично масло, извлечено чрез механично, студено пресоване от зърната на тропическото растение рицин (Ricinus Communis). Рициновото масло е гъсто, лепкаво, не гранясва лесно и попива бавно. Популярно средство за подхранване на косата, веждите и миглите, рициновото масло заздравява косъма и стимулира растежа.

 

Грижа за косата:

За дълбока терапия, втрийте малко рициново масло в скалпа, увийте косата в кърпа, оставете да действа през нощта и отмийте на сутринта. За всекидневна грижа, може да втривате няколко капки в скалпа или по краищата на косата. Бъдете пестеливи, в противен случай косата може да изглежда мазна, а не бляскава. Препоръчително е да се смесва с други базови масла като бадемово масло, масло от жожоба, масло от кайсия и др., тъй като е много гъсто и се отмива трудно.

 Съставки (INCI):

Студено пресовано био рициново масло (Ricinus Communis Seed Oil).

Продукти от същата категория