Всички Категории
PRODUCTS

Био Сироп от бъзак с мед Harmonica 500 ml

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218254182

Био Сироп от бъзак с мед Harmonica 500 ml

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218254182

Био сироп от бъзак с мед Harmonica 500 ml

 

Хранителна добавка!

 

Сиропът от бъзак е направен от добре узрели плодове на тревист бъз (Sambucus ebulus).

 

Естествен антиоксидант от природата - оказва благоприятен ефект върху естествените защитни сили на организма.

 

 

Подробно описание
Подробно описание +

Био сироп от бъзак с мед Harmonica 500 mlХранителна добавка - консумирайте спрямо препоръчителната дневна доза!

 

Сиропът от бъзак е направен от добре узрели плодове на тревист бъз (Sambucus ebulus).

Естествен антиоксидант от природата - оказва благоприятен ефект върху естествените защитни сили на организма.

С био билков пчелен мед.

 

Съдържа единствено и само бъзак и билков мед.

 

В България растат много лечебни билки, ние от harmonica вярваме, че природата ни е дала много ценни храни, които да ни помагат да се чувстваме добре и да ни поддържат в добро здраве. Ние се стараем да ги уважаваме, да ги консумираме и влагаме в колкото се може повече крайни продукти.

С минимална преработка и щадящ производствен процес. Както към всички наши продукти, така и тук се постарахме да предложим продукт, които съхранява всички свои качества. По време на цялото производство на нагряваме меда над 40 °C

Без нищо излишно, направихме рецептата проста,без съставки които според нас нямат място там. Нашият сироп се прави само от бъзак и мед.

Познат в народната медицина, сиропът се използва за укрепване на имунитета при смяната на сезоните. Изцяло природно средство за повишаване на естествените защитни сили на организма.

 

Съставки: био пчелен мед (81,25%), био воден екстракт от добре узрели плодове на бъзак (Sambucus ebulus) (17,75%), регулатор на киселинността: лимонена киселина.

 

Препоръчителна дневна доза: Деца на 6-12-годишна възраст - по 1 чаена лъжичка (равняваща се 7.5 ml от сиропа), 2 пъти дневно (препоръчителната дневна доза съдържа 12,19 g мед и 2,66 ml екстракт от бъзак). Възрастни и деца над 12-годишна възраст: по 1 супена лъжица, равняваща се на 15 ml от сиропа), 2 пъти дневно (препоръчителната дневна доза съдържа 24,38 g мед и 5,32 ml екстракт от бъзак).

 

Указания за употреба: Приемайте в продължение на 1 месец, след което направете почивка от 14 дни. Може да приемате продукта за още един месец след почивката. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте като заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не приемайте продукта при алергия към някоя от съставките. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се със специалист преди прием на сироп от бъзак с мед.

 

Срок на годност и условия на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от пряна слънчева светлина. Условия на съхранение след отваряне на опаковката: 90 дни в хладилник при температура от 0° до 4°C.

 

Продукти от същата категория