Всички Категории
PRODUCTS

Био Сироп от лавандула, 500мл. Поляна

  • Марка: Поляна
  • Кат. номер: 3800500450674

Био Сироп от лавандула, 500мл. Поляна

  • Марка: Поляна
  • Кат. номер: 3800500450674

Био Сироп от лавандула, 500мл. Поляна

 

Сироп от лавандула. Вкусен, ароматен, с послевкус на истински плод. Приготвен по стара домашна рецепта, той събужда сетивата ни и чувствителността ни за домашно приготвена чиста храна. Без консерванти и изкуствени добавки. Препоръчително разреждане - 1:6 (сироп:вода), но е въпрос на вкус според вашите предпочитания.

Подробно описание
Подробно описание +

Съставки: сок от био лавандула - 60%, био захар от цвекло, лимонена киселина 

 

За Фермата:

В подножието на Странджа планина, край с. Поляна, Ямболско, в живописен район с изобилна дива растителност и животински свят, е разположена Био ферма Поляна. В производството на крайните продукти, познати с тяхната търговска марка, се влагат само естествени съставки и преобладаващо се работи с ръце, с възможно най-малко участие на машини, за да се запази максимално енергията на храната.

 

Не се използват химикали, синтетични торове, хербициди или пестициди като вредни за Човека и Земята. Без консерванти и Е-добавки, веднъж отворени, продуктите е добре да се съхраняват в хладилник, тъй като натуралния състав и чистота, не им позволяват дълги срокове на годност. Най-вкусните храни се получават от грижовно и щадящо отношение към околната среда и само работата в хармония с Природата ни носи пълноценно здраве. Земеделските дейности в стопанството са с неинтензивен характер и полученото от естествената екосистема се влага с грижа и любов в крайните продукти или обратно в обработването на почвата или в етапите на отглеждане на животните.

 

Био фермата отглежда най-старите сортове зърно като лимец, черен лимец, каросан, двузърнест лимец, просо, стари пшеници, овес, ръж, ечемик, спелта. Отглеждат се традиционни билки – лавандула, маслодайна роза, мащерка, шипка, салвия, равнец и др. за приготвяне на здравословен и вкусен чай. Ядките (орехи, бадеми и лешници) са с изключително деликатен вкус, харесвани от всички партньори. Ръчно приготвените сиропи, сладка и мармалади се изработват по стари традиционни рецепти от отгледани във фермата или събирани диворастящи плодове и билки. Шипковият мармалад е уникален и несравним. А медът е истинския, чист нектар, събран от пчелите, отглеждани без химикали, лекарства, или добавена захар за захранване…
Простички и истински продукти, носещи полезния вкус на Природата!

Продукти от същата категория