Био Сладко от диви ягоди, 240г. Поляна

12,20 лв.
  • Марка: Поляна
  • Кат. номер: 3800500450971
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Сладко от диви ягоди, 240г. Поляна

 

Сладко от диви ягоди от биологично земеделие, произведено на ръка от ферма Поляна. Малките ароматни плодове на дивата или горска ягода са много вкусни пресни, току-що набрани в гората, но във вид на сладко можем да им се насладим във всеки сезон, за да се пренесем мислено на летните горски поляни.  

Подробно описание
Подробно описание

Ферма Поляна е био ферма, произвеждаща зърнени храни като лимец, спелта, ръж, пшеница; ядки, бобови храни, мед, билки, мляко и различни сладка и сиропи. Продуктите се отглеждат в района на с. Поляна, в северното подножие на Странджа.* Минимална преработка и класически вкус. Сладката, желетата и сиропите от боровинки, диви ягоди, зелени орехчета, смокини, коприва, трънка, борови връхчета, глог и др. са с естествен вкус и максимално количество плод или билка - произведени така, както традиционно са ги правели хората преди.

* Направени на ръка. За начина на производство ферма Поляна казват: "Предпочитаме да работим повече с ръце, вместо с машини, където е възможно. Енергията на ръката е различна от тази на машината. Смятаме, че така храните са най-вкусни и качествени."

* Без изкуствени консерванти или добавки. Продуктите са с намалена трайност – не са използвани консерванти, добавки или други подобрители. Веднъж отворени, продуктите няма да траят с месеци и е добре да се съхраняват в хладилник.

 

Съставки:

био диви ягоди - плод 60%, био захар. Без консерванти.

 

Хранителна стойност за 100 г:

Енергийна стойност - 250kcal
Мазнини - 0 г
Въглехидрати - 55 г
Белтъчини - 0 г