Всички Категории
PRODUCTS

Био Сладко от вишни, 240г. Поляна

  • Марка: Поляна
  • Кат. номер: 3800500450513

Био Сладко от вишни, 240г. Поляна

  • Марка: Поляна
  • Кат. номер: 3800500450513

Био Сладко от вишни, 240г. Поляна

 

Сладко от вишни от биологично земеделие, произведено на ръка от ферма Поляна. С по-кисел вкус от черешите, вишните също като тях съдържат мелатонин - хормон, за който се счита, че подпомага съня и подобрява неговите качества. Сладкото съдържа цели плодове и е запазило естествения вкус на вишните.

Подробно описание
Подробно описание +

Ферма Поляна е био ферма, произвеждаща зърнени храни като лимец, спелта, ръж, пшеница; ядки, бобови храни, мед, билки, мляко и различни сладка и сиропи. Продуктите се отглеждат в района на с. Поляна, в северното подножие на Странджа.* Минимална преработка и класически вкус. Сладката, желетата и сиропите от боровинки, диви ягоди, зелени орехчета, смокини, коприва, трънка, борови връхчета, глог и др. са с естествен вкус и максимално количество плод или билка - произведени така, както традиционно са ги правели хората преди.

* Направени на ръка. За начина на производство ферма Поляна казват: "Предпочитаме да работим повече с ръце, вместо с машини, където е възможно. Енергията на ръката е различна от тази на машината. Смятаме, че така храните са най-вкусни и качествени."

* Без изкуствени консерванти или добавки. Продуктите са с намалена трайност - не са използвани консерванти, добавки или други подобрители. Веднъж отворени, продуктите няма да траят с месеци и е добре да се съхраняват в хладилник.

 

Съставки:

био вишни - плод 60%, био захар, лимонена киселина.

Продукти от същата категория