Био Слим Паста Пене 270 г.

8,75 лв.
  • Марка: Slim Pasta
  • Кат. номер: 609728699635
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Слим Паста Пене 270 г.

 

 

Слим пенето съдържа само 9 калории на 100 g! Готово за 2 минути!

 

Подробно описание
Подробно описание

СЛИM ПЕНЕ

САМО 9 КАЛОРИИ НА 100 ГРАМА! ГОТОВИ ЗА 2 МИНУТИ!

  • Нула въглехидрати 
  • Без глутен 
  • Без захар 
  • Без мазнини 
  • Био 
  • Богати на фибри

Слим Паста Пене е направен от био брашно от конджак от естествено богатото на фибри и Глюкоманан растение конджак и овесени фибри (Juroat брашно). Слим Паста Пене е алтернатива на традиционното пене и дава възможност да се насладите на любими ястия с далеч по-малко калории. Растението конджак се отглежда и използва от столетия в Япония като природосъобразен начин за отслабване. Подходящ за веган, вегетарианци, диабетици, безглутенова и Кошер диета. Слим Паста Пене има неутрален вкус като абсорбира вкуса на съставките и соса, които добавите.

Глюкомананът спомага за намаляване на тегло като част от калорийно- контролиран хранителен режим. Това се постига чрез препоръчителен ежедневен прием на 3 г глюкоманан три пъти по 1 г всеки път (33 г Слим Паста Пене осигурява 1 г глюкоманан), заедно с 1-2 чаши вода преди хранене. Може да блендирате с вода/сок и плодове за смути.

Внимание: Винаги приемайте с достатъчно вода-при хора с проблеми с преглъщането съществува риск от задавяне при прием с неподходящи течности.

Състав: Пречистена вода, био брашно от конджак, овесени фибри. 

Хранителна информация за 100 г (1 опаковка се препоръчва за 1-2 порции): енергия 32 Kj/9 kcal, мазнини 0,0 g, от които наситени 0,0 g, въглехидрати
0. 0 g, от които захари 0 g, фибри 4,0 g, белтъчини 0,2 g, сол 0 g.

Препоръки: Slim Pasta е опакована във вода. Може да забележите остатъчен мирис при отваряне ще отстраните лесно с изплакване.

Как да приготвите Слим Паста Пене?
1. Отцедете водата от опаковката 2. Изплакнете 2-3 пъти под студена вода.
3. Затоплете в отворен тиган за 2-3 мин или в микровълнова 1 мин/800 w.
4. Прибавете към сос, зеленчуци, месо, млечни и други, супа или салата. Вижте изображенията.

Съхранявайте на хладно, сухо място. Веднъж щом отворите продукта, съхранявайте в добре затворен съд с чиста вода за не повече от два дни. Най-добър до: моля погледнете маркировката.

Нетно тегло: 270 г (Нетно отцедено тегло: 200 г)