Добре дошли!
ВходНямате регистрация?
РегистрацияБио Соев сос Шою, 140мл. Lien Ying
Био соев сос Шою – течна ферментирала подправка, приготвена от соеви зърна, ферментирали по традиционен метод в рамките на най-малко шест месеца. Специфичното за шою е, че процесът на ферментация се осъществява от специални микроорганизми коджи (Aspergillus oryzae), които превръщат трудните за смилане протеини, нишестета и мазнини в лесно усвоими аминокиселини, прости захари и мастни киселини. Финият соев сос Шою подчертава вкуса на храната и придава на супите, тофуто, ориза, зеленчуците и суши наситен и балансиран вкус.
Традиционна ферментирала подправка. Може да се използва за овкусяване на супи, сосове и ястия.
вода, соя*, пшеница*, сол, микроорганизми коджи*.
* био съставки
Енергийна стойност - 226kJ / 54kcal;
Мазнини 0g,
от които наситени 0g;
Въглехидрати 5.8g,
от които захари 1.9g;
Белтъчини 11g;
Сол 14.5g.