Всички Категории
PRODUCTS

Био Сок Ехинацея Schoenenberger 200 ml

  • Марка: Schoenenberger
  • Кат. номер: 4006309024477

Био Сок Ехинацея Schoenenberger 200 ml

  • Марка: Schoenenberger
  • Кат. номер: 4006309024477

Био сок Ехинацея Schoenenberger 200 ml

 

Био сокът от ехинацея повлиява благоприятно имунната система, подпомага нормалните функции на дихателните пътища.

 

Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти.

Подробно описание
Подробно описание +

Сокът от ехинацея е мощен природен антибиотик. Съдържа флавоноиди, полизахариди, фитостероли, етерично масло, различни фенолни съединения и др. Ехинацея се препоръчва при отслабена имунна система и всякакъв вид бактериални инфекции и възпаления на дихателните пътища. Сок от ехинацея прочиства кръвта и лимфите. Много успешно може да замести тежките и вредни в редица случаи антибиотици, които убиват и добрите бактерии и натоварват черния дроб. Лекува и бъбречни и пикочни инфекции.

Доказано е, че ехинацеята успешно се бори с над 150 различни вида вируси. Засилва изключително имунната защита на организма. Препоръчва се при най-разнообразни хронични възпаления на гърлото, горните и долните дихателни пътища, ушите, синусите. Лекува бронхит, кашлица, синузит, настинки, грипове. Много ефективно и бързо лекува хрема и по-сериозни хронични възпаления на носа.

При едновременното приемане на ехинацея и витамин С, растението намалява риска от заболяване от хрема с 86%. Помага при стафилококови и стрептококови инфекции, както и при херпес. Ехинацеята се използва и за лечение на рани, инфекции, изгаряния. Помага при обриви, както и при стомашна язва.

Препоръчителна употреба: Възрастни и деца над 16 години - 2 пъти дневно преди хранене по 5ml сок (10ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.

Състав: 100% чист сок от ехинацея (Echinacea purpurea), от биологично земеделие.

Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти.

Важно: Да се разклати добре бутилката преди употреба. Използвайте приложената мерителна капачка. Да не се пие директно от шишето. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

След отваряне да се съхранява в хладилник до 2 седмици.

Продукти от същата категория