Всички Категории
PRODUCTS

Био Сок от жълта ябълка, 2л. Frumbaya

  • Марка: Frumbaya
  • Кат. номер: 3800502000013

Био Сок от жълта ябълка, 2л. Frumbaya

  • Марка: Frumbaya
  • Кат. номер: 3800502000013

Био Сок от жълта ябълка, 2л. Frumbaya

 

Ябълката определено е най-популярната овощна култура в света, като тя присъства в живота на хората от хиляди години. Спомнете си за Ева, Снежанка, компанията Apple, основаното от Бийтълс звукозаписно студио Apple Corps и т.н. Нейната популярност е достигнала до там, че в разцвета на разпространението и в средата на миналия век, е било изключително престижно да кръщават сорт на името на популярен учен, значимо събитие, кауза, любим човек или дете. Към днешна дата официално известни са над 10 000 сорта ябълки, а около 500 от тях имат селскостопанско значение. С неофициалните обаче, цифрата им надминава 50 000 сорта, а може би и много повече.

Ние от Frumbaya се стремим да предлагаме на пазара продукти с отличителни качества, но в същото време няма как да създадем стотици видове ябълков сок, затова сме се фокусирали върху три основни групи от сортовата спецификация на „Царицата на плодовете”.

Благодарение на нашите ябълкови градини, разположени на самостоятелен хълм в китното селце Соволяно, намиращо се в  Кюстендилската котловина, разполагаме със собствени плодове, които превръщаме във вкусни и сочни сокове.

Подробно описание
Подробно описание +

Всеки от вас е опитвал вкусната и сладка жълта ябълка, която се появява на този свят през далечната 1890г. и присъства в овощните насаждения и до ден днешен. Сортът Златна превъзходна е доста капризен за отглеждане и се наранява лесно дори при бране, поради което често се събира от дърветата още в беритбена зрялост, когато плодовете не са придобили характерната си „Златна” окраска.

 

За нашите сокове обаче ябълките се берат в пълната си зрялост, натрупали максимална захарност. Не случайно се шегуваме, че изчакваме първо осите да ги нападнат. Благодарение на това и уникалното разположение на градините ни в Кюстендилската котловина, може да се похвалим с най-сладкия ябълков сок, който сте опитвали.

 

 

Хранителна стойност в 100 g продукт РКП* 100 g
Енергийна стойност – 265 kj / 62,4 kcal 3,1 %
Мазнини – 0,1 g 0,2%
– от които наситени мастни киселини – 0 g 0 %
Въглехидрати – 14,6 g 5,6%
– от които захари – 13,9 g 15,5 %
Белтъци – 0,3 g 0,6%
Сол – 0 g 0%

*РКП (Референтни количества за прием): на средностатистически възрастен (8400 kj / 2000 kcal)

 

Благодарим Ви, че избрахте БИОМАГ Био Магазин!

 

Продукти от същата категория