Био Спагети- без глутен Alce Nero 250 g
Спагети без съдържание на глутен, приготвени от ориз и царевица. Този широко разпространен представител на традиционната италианска паста се комбинира с разнообразни сосове и подправки. Със своята пластична форма, те могат да бъдат използвани за приготвяне както на основни ястия, така и като заместител на фидето в супи или в питателни студени салати.
Специално създадени, за да отговорят на динамичните промени в тенденциите на съвременния начин на хранене, линията от безглутенова паста на Alce Nero е приготвена единствено от 2 съставки – царевица и ориз, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Италия. Рецептата балансира вкусовете и аромата, а специфичната зърнеста структура на макаронените изделия позволява както запазването на тяхната цялост след приготвяне, така и абсорбирането на сосовете и подправките.
Прибавете целия пакет към 5 л вряща подсолена вода. Времето до готовност е около 8-10 мин. Отцедете от водата.
Енергийна стойност - 1499 kJ / 353 kcal
Мазнини – 1.4 г
от които наситени - 0.5 г
Въглехидрати - 77 г
от които захари - 2 г
Белтъчини - 7 г
Сол - 0.05 г
Царевично брашно* (80%), оризово брашно* (20%)
* съставки от биологично земеделие