Всички Категории
PRODUCTS

Био Спирулина таблетки Rainforest foods 300x500 mg

  • Марка: Rainforest foods
  • Кат. номер: 5060213550506

Био Спирулина таблетки Rainforest foods 300x500 mg

  • Марка: Rainforest foods
  • Кат. номер: 5060213550506

Био спирулина таблетки Rainforest foods 300х500 mg

 

Таблетките спирулика Rainforest foods са 100% чисти и органични.

 

Без пълнители, свързващи вещества или допълнителни съставки.

Подробно описание
Подробно описание +

Таблетките спирулина на Rainforest Foods са 100% чисти и органични. Те не съдържат пълнители, свързващи вещества или допълнителни съставки.

Спирулина е микроскопично растение, което расте в сладки води и съдържа повече есенциални хранителни вещества от почти всяка друга храна. Спирулина е отличен източник на протеин, който лесно се абсорбира от организма и съдържа висока концентрация на всички осем основни аминокиселини. Също така притежава значително повече витамин А от морковите, до 50 пъти повече желязо от спанака и над 25 пъти повече калции от млякото. Спирулина е мощен източник на антиоксиданти, включително и зеаксантин, лутеин и астаксантин и е доказано, че помагат на организма да се бори с редица заболявания.

Тази органична Спирулина се прави на остров в Южнокитайското море в екологично чист район, на голяма разстояние от индустриалните дейности и райони.

Състав:
Сертифицирана от Soil Association (GB organic certification 5) био спирулина на прах, без изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Тази спирулина е отгледана по биологичен път в Югоизточна Азия за Rainforest Foods UK.

Начин на употреба:
Препоръчителната дневна доза е 6 x 500 милиграма (3 гр), приемана наведнъж или разделено на 2-3 приема дневно. В идеалния случай таблетките трябва да се приемат с вода 30 мин преди ядене.

Продукти от същата категория