Всички Категории
PRODUCTS

Био Супер Кълнове Биотона, 300г. Biotonа

  • Марка: Biotona
  • Кат. номер: 5412360010929

Био Супер Кълнове Биотона, 300г. Biotonа

  • Марка: Biotona
  • Кат. номер: 5412360010929

Био Супер Кълнове Биотона, 300г. Biotonа

Подробно описание
Подробно описание +

Превъзходен микс от органични семена от елда, броколи, кафяво просо, слънчоглед, овес, тиква, червена киноа, бял и черен сусам и алфалфа.

След пълно измиване семената се оставят да покълнат върху поднос за около 1-2 дни под строг контрол и определени условия. След покълването те се сушат за 24 часа при максимална температура от 42 градуса. Поникването освобождава скрити сили и качества на семената и представя техните уникални свойства. Продуктът е много лесен за храносмилане. Този процес гарантира високото му качество, като запазва висока концентрация на хранителни вещества и витамини. Техниката на производство на Биотона не трябва да се сравнява със стандартния процес на приготвяне на семена и зърнени храни, при който обикновено семената се сушат на температура от 100 градуса. Органичната култивация и високо специфичният процес на приготвяне определят уникалния вкус на продукта.

 

Начин на употреба:

Може да ползвате като част от вашата закуска заедно с други суперхрани, разпръснати върху йогурт, пудинг или салата. Може да консумирате директно или добавени към лека закуска или обяд.

Продукти от същата категория