Всички Категории
PRODUCTS

Био Таблетки за миялна машина, 25бр.( 500г.) AlmaWin

  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555019258

Био Таблетки за миялна машина, 25бр.( 500г.) AlmaWin

  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555019258

Био Таблетки за миялна машина, 25бр.( 500г.) AlmaWin

 

Таблетките за миялна машина на AlmaWin не съдържат фосфати и хлор. Съдържат ензими без ГМО, мощна формула осигуряваща чистота и сияен блясък, упоритите остатъци от храна, мазнини, нишесте и протеини се отстраняват ефективно. Таблетките за съдомиялна машина са веган и екосертифицирани от Ecocert.

Подробно описание
Подробно описание +

Добавете 1 таблетка на цикъл на изплакване в отделението за дозиране на съдомиялната машина.Режим на действие:
Ефективно разтваря упорити петна, мазнини, протеини и нишесте.Приложение:
Подходящ за всички домакински съдомиялни машини. Не е подходящ за алуминий, сребро, дърво и ръчно рисуван порцелан. Съдомиялната машина трябва да бъде настроена на местната твърдост на водата.Забележка:
Таблетките за миялна машина постигат най-добър ефект в комбинация с Изплакващ препарат за миялна машина и Регенерираща сол на AlmaWin. За съдове, обезцветени от кафе, чай, домати или сок от моркови, препоръчваме да добавите Препарат за избелване с активен кислород. За упорити наслоявания върху тави за печене, просто разтворете таблетка с вода в тавата и оставете да се накисва за една нощ.

 

Съдържание: ≥15% <30% кислороден избелител, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), ензими (протеазни и без ГМО), аромат, лимонен, цитрал. Други съставки: натриев цитрат, натриев дисиликат, полиаспартат, TAED (натурална белина), сорбитол, растителни масла, глицерин*.


* от биологично сертифицирано земеделие
90% от съставките са от естествен произход.

Произход: Германия

 AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.

Продукти от същата категория