Всички Категории
PRODUCTS
  • Начало
  • КОЗМЕТИКА
  • Био Успокояващ рол-он при ужилвания от комари, конски мухи, коприва, медузи и др, 10мл. Aries

Био Успокояващ рол-он при ужилвания от комари, конски мухи, коприва, медузи и др, 10мл. Aries

  • Марка: Aries
  • Кат. номер: 4018874015101

Био Успокояващ рол-он при ужилвания от комари, конски мухи, коприва, медузи и др, 10мл. Aries

  • Марка: Aries
  • Кат. номер: 4018874015101

Био Успокояващ рол-он при ужилвания от комари, конски мухи, коприва, медузи и др, 10мл. Aries

 

Успокояващ рол-он при ужилвания от комари, конски мухи, коприва, медузи и други. Охлажда и възстановява кожата, намалява сърбежа. Нанесете рол-она на ожиленото място. Не нанасяйте върху лигавиците на ушите, устните, носа и очите.

- Незабавно облекчаване на сърбежа след ухапване от насекоми
- Охлажда и регенерира кожата с етерични масла
- Облекчава и след контакт на кожата с коприва или медуза

Подробно описание
Подробно описание +

Съвети за места, податливи на комари:
За пътувания до зони, податливи на комари, препоръчваме да носите широки, светли дрехи с дълги ръкави и крачоли и да не използвате изкуствени аромати в дезодорантите и парфюмите.

 

Съдържание: масло от сладък бадем (Prunus amygdalus dulcis), линалол*, масло от евкалипт (Eucalyptus globulus), масло от розово дърво (Aniba rosaeodora), масло от лавандула (Lavandula angustifolia), масло от лавандула (Lavandula hybrida), масло от чаено дърво (Melaleuca alternifolia), бензил бензоат, цитрал*, цитронелол, кумарин*, гераниол*, лимонен*.
* натурални съставки от етерични масла.

Произход: Германия
Сертифициращ орган: BDIH

 

Немската компания ARIES е създадена през 1988 година от Клаус Дитер Шчесни. От самото начало ARIES се специализира в производството на биологични продукти за борба с вредители и инсекти. С времето продуктовата гама се разширява и днес включва десетки продукти за отговорните потребители, които мислят за себе си и природата. Днес марката е лидер на пазара за био препарати за естествена защита.ARIES предлага растителни торове и екстракти за екологично ориентираните градинари. От години фирмата използва енергия за фабриката си от възобновяеми източници от GREENPEACE и не спира да комуникира и информира потребителите за вредите от Генно модифицираните растения. Опаковките, които се използват, са изработени от рециклируеми материали и пестят вредни емисии.

Продукти от същата категория