Всички Категории
Каталог

Био Чай за спокойствие, 17пак. Yogi Tea

  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824401167

Био Чай за спокойствие, 17пак. Yogi Tea

  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824401167

Био Чай за спокойствие, 17пак. Yogi Tea

 

Аюрведа е холистична традиция, идваща от Древна Индия, която разпознава необходимостта да се запази хармонията между ума, душата и тялото. Аюрведа ни учи, че умствените, емоционалните и физическите нива са повлияни от шестте хранителни вкуса: сладко, солено, кисело, горчиво, пикантно и стипчиво. От друга страна, чрез дошите – Вата (Въздух), Пита (Вода и Огън) и Кафа (Вода и Земя) – елементите се съчетават по уникален начин във всяко човешко същество.

Аюрведа е създадена с цел поддържане и възстановяване на този индивидуален баланс. Тя използва познанията си за голям набор от билки и подправки, от които Yogi Tea създава своите омайващи чайове, уравновесяващи напрегнатия ни живот. Чаят за спокойствие е изпитана формула за намаляване на стреса и същевременно за запазване на жизнеността, нужна в един свят на постоянно напрежение. Известен със своя мек, подобен на ябълка вкус.

Подробно описание
Подробно описание +

Състав: липов цвят, лайка, копър, кардамом, ечемичен малц, хибискус, женско биле, люцерна, листа от малина, портокалови кори, шипка, канела, джинджифил, карамфил, черен пипер.

Всички съставки са от сертифицирано био- земеделие.

Продукти от същата категория