Всички Категории
PRODUCTS

EKO бутилка- Еднорог, BPA free, 600мл. EQUA

  • Марка: EQUA
  • Кат. номер: 3830054683457

EKO бутилка- Еднорог, BPA free, 600мл. EQUA

  • Марка: EQUA
  • Кат. номер: 3830054683457

EKO бутилка- Еднорог, BPA free, 600мл. EQUA

 

Бутилка EQUA Еднорог ще впечатли с нежен матов цвят и ще ви омая с красивия си вид подходящ за всеки случай в ежедневието.

Всеки човек на нашата планета използва средно по 168 пластмасови бутилки годишно. Присъединете се към тези, които уважават природата и вече не искат да гледат как планетата ни се залива с боклук.

Обичайте това, което правите!

Подробно описание
Подробно описание +

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни.

Направени от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan бутилките EQUA са BPA free и не съдържат силно увреждащ организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А. С вместимост 600 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане, бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в мияла машина, с опция за рециклиране.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот! EQUA дарява 10% от печалбата си на екологични организации, които се грижат за почистване на околната среда.

Продукти от същата категория