Всички Категории
PRODUCTS

EKO бутилка Ментов цвят BPA free, 600мл. EQUA

  • Марка: EQUA
  • Кат. номер: 3830054680982

EKO бутилка Ментов цвят BPA free, 600мл. EQUA

  • Марка: EQUA
  • Кат. номер: 3830054680982
EKO бутилка Ментов цвят BPA free, 600мл. EQUA
Подробно описание
Подробно описание +

Еко бутилката Ментов цвят ще ви очарова с ефирна елегантност. С цветове и мотиви това напомня на първия пролетен бриз, като в същото време създава истинско усещане за разцвет на природата. Перата, птиците и дърветата предизвикват свободата на духа и успокояват душата ви.

Обичайте това, което правите!

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни.

Направени от най-високо качество биоразградим материал Eastman Tritan бутилките EQUA са BPA free и не съдържат силно увреждащ организма ни и вредящ на хормоналния баланс Бисфенол А. С вместимост 600 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане, бутилките EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в мияла машина, с опция за рециклиране.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот!

 

Тези бутилки са BPA-free, което означава че не съдържат увреждащ здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол АТова е важно качество на съдовете за вода и храна, които използваме, тъй като съдържанието на Бисфенол А доказано повишава риска от алергии, хормонални нарушения, рак на гърдата и простатата.

Продукти от същата категория