Флорална Вода за Уста Смрадлика, 200мл. Inna Essentials

11,49 лв. 8,04 лв.
  • Марка: Inna Essentials
  • Кат. номер: 781360934845
+ -
Купи
Моля, изберете:

Флорална Вода за Уста Смрадлика, 200мл. Inna Essentials

 

- Профилактика на устата

 Основната функция на водата е  за профилактика на устата - напълете капачката и жабурете около 30 секудни (сутрин и вечер) . Водата от Смрадлика има страхотен ефект при възпалени венци, пародонтит, елиминира бактериите, които предизвикват гниене и се справя изключително бързо с афти или херпес.

 

- Против гъбички и бактерии

 Водата от смрадлика има изключително силен антигъбичен ефект - използвайте тампонче за грим за локално нанасяне на части от тялото с такъв проблем и оставете на това оръжие на природата да се погрижи. Най-често се използва при гъбички на краката - за целта сложете 40 мл.- 50 мл в леген с топла вода.

 

- След раждане

 Най-горещо препоръчваме този продукт за промивки на родилки. Не само ние, а и по-запознатите гинеколози препоръчват първите няколко месеца след раждане да се правят външни промивки с отвара за смрадлика. Ние ви улесняваме, като ви даваме тази отвара готова, в бутилка, и най-хубавото: Биологична!

 

✔️ Перфектна за профилактика на устната кухина;

✔️Премахва лошия дъх;
✔️Заздравява венците;
✔️Успокоява афти, херпес и ранички;
✔️Изключителен антигъбичен ефект;
✔️Подходящ при гинекологични проблеми и профилактика;

✔️Единствената биологична вода от смрадлика у нас;

✔️Без изкуствени аромати;

✔️Без изкуствени оцветители;
✔️Директно от нашите биологични полета в ръцете Ви;

✔️100% натурален продукт;

✔️100% удоволствие за сетивата

Подробно описание
Подробно описание

Съставки /INCI/ - Cotinus Coggygria Flower Water

 

Биологичната вода от Смрадлика на InaEssentials съдържа изключително висок процент чисто био масло от смрадлика  - повече от всички други флорални води на пазара. Това се дължи на факта, че нашият продукт се получава чрез първична дестилация на висококачествени, прясно набрани свежи билки от семейните ни градини в сърцето на България.

 

Вода от смрадлика на InaEssentials е единствената биологично отглеждана и сертифицирана в България. Това е постижение, с което нашият малък семеен бизнес се гордее, защото биологичното производство помага водата да запазва в пъти повече от своите невероятни терапевтични свойства. 

 

Устната хигиена е от изключително важно значение, за да се усмихваме с увереност. Проблемите, свързани със здравето на устната кухина, като лош дъх, поява на ранички, афти и други, може да създадат сериозен дискомфорт.

 

Смрадликата е една от билките с най-силен антибактериален ефект, а ползите от нея са познати от хилядолетия. Ние решихме да популяризираме отново този позабравен продукт, като го направим достъпен за всички, които искат да се възползват от невероятните му свойства.