Всички Категории
PRODUCTS

Гризети от лимец, 50г. Една птица

  • Марка: Една птица
  • Кат. номер: 3800221502577

Гризети от лимец, 50г. Една птица

  • Марка: Една птица
  • Кат. номер: 3800221502577
Гризети от лимец, 50г. Една птица

 

Вкусни натурални солети от 100% пълнозърнесто брашно от еднозърнест лимец, смляно на каменна мелница. Направени с квас и чисто био кокосово масло. Подходящи за деца. Веган продукт. С ниско съдържание на глутен. С ниско съдържание на сол.

Подробно описание
Подробно описание +

За работилницата:

"Една птица" е авторски проект за създаване на висококачествени, простички на пръв поглед, продукти за "прилапване" или "гризане" в забързаното ни ежедневие, но с подбрани суровини и без добавки на изкуствени съставки. Резултатът е здравословни и вкусни солени и сладки Гризети, които зареждат с енергия и усмихват деня ни. Идеята възниква през есента на 2013 г. като малък семеен занаятчийски бизнес, замислен в отговор на нуждите на едно дете и сътворен за малки и пораснали деца. Днес продуктите Гризети са разпознаваеми като произведени с грижа в България, за които се използват малко на брой, но внимателно подбрани съчетани съставни суровини. Основните съставки са био сертифицирани, пълнозърнести и нерафинирани. Цялата серия продукти имат семпъл натурален вкус с ниско съдържание на сол и захар. Не съдържат ГМО съставки, хидрогенирани мазнини, консерванти, изкуствени овкусители и оцветители, глазиращи агенти, мая.

 

Съставки: Пълнозърнесто брашно от еднозърнест лимец (83%), пълнозърнесто брашно от спелта (квас 8%), нехидрогенирано кокосово масло (5%), екстракт малц (1%), хималайска сол.

 

Хранителни стойности за100 гЕнергийност (ккал/ kJ)383Въглехидрати (г)69,7от които захари (г)2,58Мазнини (г)5,48от които наситени (г)2,18Протеини (г)11,4Сол (г)1,4

Продукти от същата категория