Всички Категории
PRODUCTS

Гризети от лимец с морска сол, 50г. Една птица

  • Марка: Една птица
  • Кат. номер: 3800221502591

Гризети от лимец с морска сол, 50г. Една птица

  • Марка: Една птица
  • Кат. номер: 3800221502591
Гризети от лимец с морска сол, 50г. Една птица

 

Пълнозърнести хрупкави солети Гризети, направени от лимец и овкусени с морска сол. Крехки и вкусни, за приготвянето им е използван български еднозърнест лимец, смлян на каменна мелница, квас, био кокосово масло леко овкусени с морска сол.

Подробно описание
Подробно описание +

За работилницата:

"Една птица" е авторски проект за създаване на висококачествени, простички на пръв поглед, продукти за "прилапване" или "гризане" в забързаното ни ежедневие, но с подбрани суровини и без добавки на изкуствени съставки. Резултатът е здравословни и вкусни солени и сладки Гризети, които зареждат с енергия и усмихват деня ни. Идеята възниква през есента на 2013 г. като малък семеен занаятчийски бизнес, замислен в отговор на нуждите на едно дете и сътворен за малки и пораснали деца. Днес продуктите Гризети са разпознаваеми като произведени с грижа в България, за които се използват малко на брой, но внимателно подбрани съчетани съставни суровини. Основните съставки са био сертифицирани, пълнозърнести и нерафинирани. Цялата серия продукти имат семпъл натурален вкус с ниско съдържание на сол и захар. Не съдържат ГМО съставки, хидрогенирани мазнини, консерванти, изкуствени овкусители и оцветители, глазиращи агенти, мая.

 

Съставки: Пълнозърнесто брашно от еднозърнест лимец (89%), морска сол (2%), нехидрогенирано кокосово масло (5%), екстракт малц (1%).

 

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 383
Въглехидрати (г) 69,7
от които захари (г) 2,58
Мазнини (г) 5,48
от които наситени (г) 2,18
Протеини (г) 11,4
Сол (г) 1,8

Продукти от същата категория