Индиго чисто натурално Khadi 100 g

19,65 лв.
  • Марка: Khadi
  • Кат. номер: 4260378040121
+ -
Купи
Моля, изберете:

Индиго чисто натурално Khadi 100 g

 

Индиго е изцяло естествена билкова боя за коса.

Подробно описание
Подробно описание

Индиго е изцяло естествена билкова боя за коса. Получава се от листата на растението Indigofera tinctoria – те се накисват, след което се оставят да ферментират, за да може естествено присъстващия в тях глюкозид индикан да се превърне в оцветяващия агент индиготин.

За да оцветите косата в черно, трябва да го направите в две стъпки - първо използвайте къна и след това индиго. Може да смесите индигото с къна, амла и касия, за да получите различни цветови нюанси.

- Дълготраен цвят
- Обем и блясък
- Силна и здрава коса

Начин на употреба: Разтворете в топла вода (50 градуса). Нанесете получената плътна паста още докато е топла на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да действа между 30 мин. и 2 ч. в зависимост от наситеността на цвета, който искате да получите и отмийте. 100 г индиго са достатъчни, за да оцветят коса с дължина до раменете.

Опаковката съдържа 1 брой ръкавици и найлонова шапка за коса.

Внимание: Резултатите варират в зависимост от типа коса, досегашното третиране, цвета, продължителността, в която оставите продукта да действа и топлината на водата. Винаги правете предварителен тест (напр. върху няколко косъма, взети от четката, с която се решете), за да добиете представа за цвета, който ще получите.

Продуктът е сертифициран от BDIH.
Състав: Индиго (Indigofera Tinctoria).