Касия неутрална Khadi 100 g

19,65 лв.
  • Марка: Khadi
  • Кат. номер: 4260378040138
+ -
Купи
Моля, изберете:

Касия неутрална Khadi 100 g

 

Касията (позната още като безцветна къна) е перфектното природно подхранващо средство за косата.

 

За по-здрава и жизнена коса.

Подробно описание
Подробно описание

Натуралната касия (позната още като безцветна къна) е перфектното природно подхранващо средство за косата. Тя ще направи косата ви здрава и жизнена. Едно-единствено нанасяне оставя забележителна разлика. Касията има блед златистожълт цвят. Ако имате руса, светла или сива коса, редовната употреба на къната ще й придаде златист цвят.
Ако редовно сте третирали косата със синтетични бои, това е вашата билка – особено, ако косата ви е светла. Използвайте касията поне два пъти месечно, за да възстановите здравето на косата си и да възвърнете изгубения блясък и жизненост.
Касията се използва от векове за третиране на инфекции и гъбички, така че тази билка е и перфектният продукт-грижа за скалпа.

Начин на употреба: Смесете касията в гореща вода (90 градуса). Около 100 г са достатъчни за коса дълга до раменете. За да получите различен цвят, може да добавите амла, ятрофа и или индиго. Ако прибавите индиго, използвайте топла вода (50 градуса). Оставете да действа между 30 мин. и 2 ч. в зависимост от наситеността на цвета, който искате да получите и отмийте. Ако имате боядисана руса коса, съкратете времето до 15 мин.

Опаковката съдържа 1 брой ръкавици и найлонова шапка за коса.
Внимание: Резултатите варират в зависимост от типа коса, досегашното третиране, цвета, продължителността, в която оставите продукта да действа и топлината на водата. Винаги правете предварителен тест (напр. върху няколко косъма, взети от четката, с която се решете), за да добиете представа за цвета, който ще получите.
Продуктът е сертифициран от BDIH.
Състав: Листа (Cassia Obovata).