Всички Категории
PRODUCTS

Две поколения

  • Кат. номер: 9789544919092

Две поколения

  • Кат. номер: 9789544919092

Две поколения

Подробно описание
Подробно описание +

Третата книга на младия предприемач Боян Бенев е оптимистична, но и реалистична теория за бъдещето на България.

Случайно или не, точно в този момент се появява книгата „Две поколения” на Боян Бенев с дръзката амбиция да проследи някои от важните социални, икономически и политически процеси, които предстоят на България като държава и българите като народ през следващите 40 години.

Авторът е роден в България, но напуска страната с родителите си едва шестгодишен и отраства във Великобритания. Там завършва икономика в лондонския Юнивърсити колидж, регистрира първата си компания на 16 и е избран за най-добър млад предприемач в Обединеното кралство в престижната анкета на списание Start Your Business, когато е на 23 години. Паспортът, акцентът и биографията му го определят много повече като британец, отколкото като българин. Следва едно голямо „но”! И то е, че Боян предпочита да свърже бъдещето си не с Великобритания, а с бъдещето на България. И от 2009-а насам работи като консултант на големи български компании в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии, създател и председател е на „Българският клъстер за предприемачество и иновации“ – сдружение, чиято основна цел е да обедини и фокусира енергията на най-влиятелните български организации, работещи в сферата на предприемачеството.

Безценният опит, натрупан от Боян на фронта на бизнеса и предприемачеството и дълбоката му увереност, че в родината му най-доброто предстои го мотивират да сподели една оптимистична визия за бъдещето на България в книгата „Две поколения”.

Някои от важните въпроси, на които книгата се опитва да отговори са следните:

  • Защо Българите се срамуват от собствената си държава?
  • Къде е бъдещата сила на Българската икономика?
  • Ще се върнат ли в родината си някой ден българите, живеещи в чужбина и до какво ще доведе това?
  • Колко време ще мине преди да дочакаме хубаво бъдеще за страната ни?

Продукти от същата категория