Всички Категории
PRODUCTS

Комбуча лайф- Класик, 500мл. Natural +

  • Марка: Natural +
  • Кат. номер: 3800228940006

Комбуча лайф- Класик, 500мл. Natural +

  • Марка: Natural +
  • Кат. номер: 3800228940006
Напитка Комбуча лайф- Класик, 500мл. Natural +
Подробно описание
Подробно описание +

Комбуча Лайф Класик е комбуча, приготвена по класическа рецепта – висококачествен зелен чай, захар и филтрирана вода. Тази масово разпространена рецепта е въприета за класическа в производството на напитката по цял свят. Рецептата, която е преминала през хилядолетни изпитания, стои и в основата и на Комбуча Класик, която ние ви предлагаме.

Важно условие за приятна консумация: След доставка от куриер, оставете бутилката за час да се охлади и да се успокои течността.

 

Какво представлява Комбуча Лайф?

Комбуча е натурална, автентична, естествено газирана напитка с оригинален вкус, приготвена по рецепта с хилядолетна история – над 2200 години.

 

С какво напитката е уникална ?

В комбуча, произведена от Натурал Плюс, се използват само натурални чай, билки и парченца плод.

 

Защо Комбуча Лайф е опакована в тъмна бутилка?

Целта е една - защитата на важните пробиотици от вредните за тях ултравиолетови лъчи/ флуоресцентна светлина, на които може да изложат при съхранение в битовите хладилници.

 

Има ли захар в напитката Комбуча Лайф?

Истинската Kombucha се произвежда от чай, вода и захар. Голяма част от захарите се поемат от дрождите и другите полезните бактерии при процеса на ферментация, преди бутилирането. В готовата напитка остава минимално количество захари.

 

Кога да пия Комбуча Лайф?

Горди сме с тази страхотна напитка, която е подходяща за всяко време от деня. Отворете бутилката, налейте в чаша и оставете течността за няколко секунди да си „отдъхне”. Ако е по-газирана , просто завъртете чашата няколко пъти. Искрящата и здравословна Kombucha Life е удоволствие.

 

Защо на дъното на бутилката има утайка ?

След вторичната ферментация, която се извършва след бутилирането, дрождите „изяждат” кислорода в бутилката, след което потъват на дъното. Наличието на тази лека утайка е знак, че пиете оригиналната здравословна и жива напитка.

 

Нормално ли е понякога да се усеща лека разлика в киселинноста и газировката?

Kombucha Life е напитка, в която няма консерванти и стабилизатори. Физикохимичният процес на приготвянето е сложен и многообразен. Възможно е понякога да се получи разлика. Тя може да се дължи и на съхранението в магазина или във вашия дом. Това не намалява качествата на напитката или нейната полезност.

 

Може ли да се дава на деца?

Да! Добре е те да са на възраст над 3-4г. и да започват с не повече от повече от 200мл. на ден, през първите няколко дни. След това спокойно вече можете да заместите „полезните „ и жадувани от малчуганите масови газирани напитки с Комбуча Лайф.

 

Какво количество Kombucha Life мога да пия дневно?

Най-добре е човек да се вслуша в тялото си и неговите нужди. Препоръчваме ви, ако за първи път опитвате комбуча, да дадете възможност на организма ви да свикне с детоксикиращия и ефект. Добро начало е два пъти на ден по 100-150мл. След няколко дни вече смело можете да изпиете и цяла 0.5л. бутилка.

 

Какво ще стане, ако оставя бутилка Kombucha Life на топло?

Kombucha Life е жива напитка и трябва да имате това предвид. Съхранявайте я на хладно и сенчесто място, примерно в хладилник. Течността в топлите бутилки са по-газирана. Препоръчваме ви да консумирате напитката охладена, веднъж отворена, да пазите бутилката в хладилник.

 

Защо напитката Комбуча е полезна за тялото ми?

Отговорът е прост - комбуча е органичен източник на живи култури с огромна полза за здравословното храносмилане.

Има ли кофеин в Kombucha?

Количествата са нищожни – под 5мг.

 

Бременни или кърмещи жени могат ли да пият комбуча ?

Както всеки всеки продукт за детоксикация, Комбуча не е подходящ за консумация от бременни или кърмещи жени.

 

Лекарство ли е Комбуча Лайф и колко дълго време може да се пие?

Комбуча Лайф е естествено ферментирала, леко газирана ежедневна чаена напитка. Нейната основна задача е да ви достави удоволствие от консумацията на нещо непознато и екзотично, като същевременно помога и на тялото ви да се чувства по-добре. Тя е здравословна напитка, но не лекарство. Комбуча Лайф е идеален безалкохолен съпровод на всяко добро хранене. Сомелиерите е определят като чудесен заместител на виното или бирата. По време на хранене, на кафе или у дома, Комбуча Лайф задоволява жаждата ви, дава ви сила и здраве! Тя може да присъства всеки ден в меню ви, без ограничение във времето.

Продукти от същата категория