Конфитюр от ягоди, 350г. Черга

4,50 лв.
  • Марка: Черга
  • Кат. номер: 3801312654731
+ -
Купи
Моля, изберете:
Конфитюр от ягоди, 350г. Черга

 

  • без добавени консерванти
  • без глутен
  • без гмо
  • веган
Подробно описание
Подробно описание

Конфитюрът от ягоди е неустоимо изкушение. Може да се консумира както самостоятелно, така и в редица десерти. Натурални продукти от Еко ферма Черга. Здравословни и вкусни. 340гр

Съдържание: 75% български ягоди, захар, вода, лимонтозу, натурален ябълков пектин

Този малък и сладък плод притежава забележителни качества. Ягодата е изключително богата на витамин С, а също и на манган, фолиева киселина, калий и други. С ниско съдържание на калории и мазнини.

 

Енергийни стойности на 100гр.: 729KJ/172kcal

Хранителна стойност на 100 гр. готов продукт: белтъци – 0,7 г, въглехидрати – 40 г (от които захари – 36 г)

 

Еко ферма Черга – натурални български продукти, без изкуствени консерванти, без сгъстители и без заместители. Еко ферма Черга произвежда малки серии продукти по изпитани стари рецепти, използвайки само екологично чисти суровини. Животните се отглеждат при условия близки до домашните с балансирано хранене и без антибиотици и хормони на растежа. Всички продукти се приготвят по контролирана и сертифицирана технология, само в стъклени буркани. Нашите продукти са здравословна и вкусни, за малки и големи и улесняват модерния човек в ежедневното приготвяне на храна.

Продуктовата гама включва: Меса в собствен сос и пастети от месо /свинско, телешко, агнешко, пилешко, пуешко/, специалитети от месо, традиционни зеленчукови консерви и разядки /лютеници и айвар, печена капия, кисели краставички, туршии, зеленчукови пастети и разядки и още вкусни изкушения../, сладка и мармалади, олио и шарлан, тахани, ориз и много други, все натурални, вкусни и здравословни продукти…

Стара българска традиция е и в празник, и в делник, да се събираме около трапезата. Тя е тази, която обединява, отваря сърцата и ни сближава. Вярваме, че колкото по-пъстра и богата е тя, колкото по-вкусни и здравословни са ястията на нея, толкова повече ще е веселието, толкова по-дълъг и щастлив ще е животът ни.
Наздраве! И да ви е сладко!