Магнезий от морски соли Together Health 30 капсули

30,39 лв.
  • Марка: Together Health
  • Кат. номер: 5060170530238
+ -
Купи
Моля, изберете:

Магнезий от морски соли Together Health 30  капсули

 

Растителният магнезий е студено извлечен от солените води на Средиземно море и съдържа различни естествени форми на магнезия, които осигуряват по-доброто му усвояване от тялото.

Подробно описание
Подробно описание

Растителният магнезий е студено извлечен от солените води на Средиземно море и съдържа различни естествени форми на магнезия, включително оксид, хидроксид, сулфат, карбонат и хлорид, които осигуряват по-доброто усвояване от тялото. Организмът ни „разбира по-добре” и усвоява с по-голяма готовност минералите, добити от естествени източници, в сравнение с тези от синтетичен произход.
Нищо друго не е прибавено – магнезият под формата на фин прах просто е опакован в 100% вегетариански капсули. Самите капсули са поставени в самозалепващ се хартиен плик, който предлага по-голямо удобство, когато сте в движение.

Хранителната добавка не съдържа: пшеница, мая, глутен, млечни продукти (лактоза), добавена захар, химикали, добавки, оцветители, ароматизатори, консерванти, замърсители на околната среда и ГМО.

Всяка капсула осигурява: Магнезий: 188 mg (50% от препоръчителната дневна доза)
Начин на употреба: По една или две капсули на ден като хранителна добавка по време на хранене или на гладно - или както е предписал лекарят ви.

Състав: магнезий от пречистена морска вода, растителна целулоза.

Внимание: Да не се превишава дневната доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Пазете от деца.