Малката Голяма Божана и тайните

8,00 лв. 6,40 лв.
  • Кат. номер: 9786191861170
+ -
Купи
Моля, изберете:

Книгата е чудесен подарък за всяко дете, което е развило желанието си да бъде довереник на своите приятели, но не знае как да овладее това изкуство. Историята предполага много разговори между малки и големи, а и дава наистина добра идея за необикновена кутия за тайни, която да помогне на децата да се справят с отговорността, гласувана им от приятелите. “Малката Голяма Божана и тайните” (изд. “Жанет-45″) е номинирана в награда “Бисерче вълшебно” 2016.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Малката Божана вече е голяма. Питанките към баба ѝ от първите книжки сякаш са по-малко, защото когато си голям, знаеш всичко, нали? Добре познатата ни героиня плува уверено в свои води, но винаги се намира начин баба Б. (писателката Божана Апостолова) да открехне още някоя тайна вратичка пред нея и да я изненада.

В “Малката Голяма Божана и тайните” (изд. “Жанет-45″)вече порасналата Божана се е превърнала в пазителка на тайни. Всичките ѝ приятели споделят с нея своите пакости, а тя бърза да ги пошушне на баба си:

“- Бабо Б., бабо Б., – така се обръщаше Божанчето към баба си напоследък, – дай си ухото да ти кажа една тайна!”

Васко, Даниела, Веси редят тайна след тайна… Дъра-бъра, дъра-бъра, малката Божана притичва и споделя, докато един ден баба ѝ не пита:

“- Какви са тези тайни, бабче? Не разбрах – кой ти ги казва? И щом са тайни, защо ги споделяш с мен?”

За да предаде безценния урок по пазене на чужди мисли, чувства и бели, бабата подарява на своята внучка необикновена стъклена кутия. Урокът, който също ѝ подарява, е още по-ценен, защото ще покаже на Малката Голяма Божана каква сила крият чуждите тайни и колко е важно да не бъдат споделяни с никого.

Допълнителна информация
Количество
1 бр.