Всички Категории
PRODUCTS

Марсилски растителен сапун, 100г. AlmaWin

  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555705038

Марсилски растителен сапун, 100г. AlmaWin

  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555705038
Марсилски растителен сапун, 100г. AlmaWin

 

Марсилски растителен сапун за ръчно почистване. Подходящ за употреба в домакинството, в работилници, за пране на фини тъкани /вълна, коприна, бебешки дрешки/ и за измиване на ръце и тяло. С него могат да се третират и петна по дрехите, преди те да бъдат изпрани в пералнята.

Подробно описание
Подробно описание +

Продуктът се произвежда по стара рецепта за варене на сапун. Мазнините, вложени в него, притежават различни свойства. По тази причина са добавени кокосов сапун и сапун от масло от палмови ядки. Растителните масла са в такова съотношение, че продуктът има необходимата твърдост и не се размеква, ако се остави върху мокра повърхност за дълго време. Ароматът му е свеж и нежен, което се дължи на добавеното натурално етерично лимоново масло. Всички използвани суровини са с доказани дерматологични и екологични свойства. Активните вещества са от растителен произход. Не са използвани консерванти, ГМО и ензими. Продуктът е напълно биоразградим.

 

Състав: натриев палмат, натриев кокоат, глицерин, вода, парфюм, натриев хлорид, аромат /масло от лимонена кора*/, лимонен, натриев тиосулфат цитрал.

* от контролирано биологично земеделие.

 

Начин на употреба:
За предварително третиране на петна: Просто навлажнете дрехата и натъркайте петното със сапуна. Ако е необходимо използвайте мека четка. Можете, също така, да оставите дрехата накисната във вода за известно време, след което да я изперете в пералнята.

Продукти от същата категория