• Количката е празна

Сол

Морска сол- едра, 1кг. Bio Agros

Морска сол- едра, 1кг. Bio Agros

2,20 лв.
Морска сол- фина, 1кг. Bio Agros

Морска сол- фина, 1кг. Bio Agros

2,20 лв.
Каменна сол- фина, 300г. Zoya

Каменна сол- фина, 300г. Zoya

3,55 лв.
Хималайска сол ситна Кошница 1 kg

Хималайска сол ситна Кошница 1 kg

5,20 лв.
Хималайска сол- фина, 400г. &Nothing More

Хималайска сол- фина, 400г. &Nothing More

1,70 лв.
Хималайска сол Bio Agros 500 g

Хималайска сол Bio Agros 500 g

1,85 лв.
Хималайска сол- едра, 400г. &Nothing More

Хималайска сол- едра, 400г. &Nothing More

1,70 лв.
Кристална морска сол, 250г. MALDON

Кристална морска сол, 250г. MALDON

8,59 лв.
Келтска сол гранули влажност 10% Gros Sel de Guerande 1 kg

Келтска сол гранули влажност 10% Gros Sel de Guerande 1 kg

7,90 лв.
Келтска сол гранули изсушена Gros Sel seche de Guerande 500 g

Келтска сол гранули изсушена Gros Sel seche de Guerande 500 g

8,50 лв.