• Количката е празна

Солети, гризини, соленки

Био Тънки претцели с морска сол, 80г. harmonica

Био Тънки претцели с морска сол, 80г. harmonica

1,85 лв.
Био Тортила крекери с чиа и сол, 100г. Migibi

Био Тортила крекери с чиа и сол, 100г. Migibi

3,65 лв. 3,10 лв.
Био Тортила крекери с ленено семе, риган и чесън, 100г. Migibi

Био Тортила крекери с ленено семе, риган и чесън, 100г. Migibi

3,65 лв. 3,10 лв.
Био Крекери с куркума и джинджифил, 100г. Migibi

Био Крекери с куркума и джинджифил, 100г. Migibi

4,20 лв. 3,57 лв.
Био Крекери с домат и босилек, 100г. Migibi

Био Крекери с домат и босилек, 100г. Migibi

4,20 лв. 3,57 лв.
Био Kласически немски претцели, 175г. Houber

Био Kласически немски претцели, 175г. Houber

3,75 лв.
Био Овесени солети с куркума, 50г.  Bett`r

Био Овесени солети с куркума, 50г. Bett`r

0,99 лв.
Био Овесени солети с морска сол, 50г. Bett`r

Био Овесени солети с морска сол, 50г. Bett`r

0,99 лв.
Био Киноа крекери без глутен с куркума и кимион Bett`r 100 g

Био Киноа крекери без глутен с куркума и кимион Bett`r 100 g

2,60 лв.
Био Овесени солети с босилек и риган, 50г. Bett`r

Био Овесени солети с босилек и риган, 50г. Bett`r

0,99 лв.