Натурална изворна вода за бебета Wildalp 1 l

1,70 лв.
  • Марка: Wildalp
  • Кат. номер: 9120008380254
+ -
Купи
Моля, изберете:

Натурална изворна вода за бебета Wildalp 1 l

 

Натуралната изборна вода за бебета Wildalp е висококачествена натурална изворна вода от сърцето на Стирия (Австрия).

 

Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гаранция за постоянно високо качество. 

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гарантира за постоянно високо качество. Бутилирана следвайки строги методи за контрол и съответства на Стандартите за хранителни продукти на ЕС и на Австрийският Регламент за изворна вода.

Чиста и натурална изворна вода, специално пригодена за нуждите на Вашето бебе. Подходяща за приготвяне на бебешка храна: към мляко за кърмачета и преходно мляко, разтворими бебешки храни с мляко и разтворими чайове, за смесване с бебешки сокове, утолява жаждата. С високо съдържание на естествен кислород, достатъчно калций и флуорид, както и с ниско съдържание на натрий и поради това е идеална за приготвяне на бебешка храна.

- Подходяща за приготвяне на бебешка вода
- Подходяща за хранене с ниско съдържание на натрий 
- Натурална изворна вода без газ
- Без първоначално варене*
- Под строг контрол

*Най-добра до: ако водата се съхранява в затворена оригинална бутилка и е защитена от пряка слънчева светлина при стайна температура. След отваряне, бутилката може да се използва без да е необходимо първоначално варене. Моля уверете се след отваряне, че съдържанието на бутилката не е замърсено. Съхранявайте затворената бутилка, далеч от пряка светлина и при максимална температура от 10°C. От третия ден след отваряне на бутилката препоръчваме водата за приготвяне на бебешка храна да се вари.

Начин на съхранение: Далеч от топлина и пряка слънчева светлина.

Производител Wildalp
Страна Австрия
Количество 1 л

Допълнителна информация
Количество
1 литър