Натурална изворна вода за бебета Wildalp 250 ml

1,32 лв.
  • Кат. номер: 9120008380230
+ -
Купи
Моля, изберете:

Натурална изворна вода за бебета Wildalp 250 ml

 

Висококачествена натурална изворна вода от сърцето на Стирия (Австрия).

 

Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гаранция за постоянно високо качество.


Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Естествено филтрирана през варовиковите скали на Алпите, под постоянен строг контрол - гаранция за постоянно високо качество. Бутилирана следвайки строги методи за контрол и съответства на Стандартите за хранителни продукти на ЕС и на Австрийският Регламент за изворна вода.

Чиста и натурална изворна вода, специално пригодена за нуждите на Вашето бебе. Подходяща за приготвяне на бебешка храна: към мляко за кърмачета и преходно мляко, разтворими бебешки храни с мляко и разтворими чайове, за смесване с бебешки сокове, утолява жаждата. С високо съдържание на естествен кислород, достатъчно калций и флуорид, както и с ниско съдържание на натрий и поради това е идеална за приготвяне на бебешка храна.

- Подходяща за приготвяне на бебешка вода

- Подходяща за хранене с ниско съдържание на натрий

- Натурална изворна вода без газ
- Без първоначално преваряване*
- Под строг контрол

*Най-добро до: маркирания срок на годност, ако водата се съхранява в затворена оригинална бутилка, защитена от пряка слънчева светлина при стайна температура. След отваряне водата може да се използва без да е необходимо първоначално преваряване. След отваряне се уверете, че съдържанието на бутилката не е замърсено и съхранявайте бутилката затворена, далеч от пряка светлина и при максимална температура от 10°C. От третия ден след отваряне на бутилката препоръчваме водата за приготвяне на бебешка храна да се преварява.

Начин на съхранение: При стайна температура, далеч от топлина и пряка слънчева светлина.

Производител Wildalp
Страна Австрия
Количество 250 мл

Допълнителна информация
Количество
250 ml