Всички Категории
Каталог

Общи условия за ползване

 1. Общи условия

 

 Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин Биомаг (БИОМАГ) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от biomag.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на biomag.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

 

БИОМАГ е регистрирана търговска марка на БИОМАГ ООД. БИОМАГ ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България.

 

 1. За поверителноста на вашите данни

 

 БИОМАГ обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че БИОМАГ има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

 

- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за фактура и досавка

- пощенски код

 

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

 

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на БИОМАГ. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на БИОМАГ заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

 1. Поръчката

 Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на БИОМАГ е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

 

 1. Цените

 Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която ще получите информация в процеса на поръчка.

 

 1. Проблеми при изпълнение на поръчката

 Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано, поради някоя от следните причини:

 

 1. Възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение
 2. Избрали сте "Плащане с карта", но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
 3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

 

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на БИОМАГ (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

 

 1. Плащане

 Предлагаме 3 начина за плащане:

 

 1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера в брой.
 2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.
 3. Плащане с кредитна или дебитна карта: плащате в процеса на поръчката.

 

 1. Доставка и получаване на продуктите
 2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
 3. Получаване на място в Биомаг.

 

 1. Отказ от поръчка и връщане

 Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

          - Продуктите да са в оригиналната си опаковка

          - Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

          - Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

          - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

 Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

 

Можете да върнете продуктите във всеки един от магазините на веригата БИОМАГ.

 

 1. Рекламации и въпроси към нас

 Моля, свържете се с нас на телефон 0886219191 с всички въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от БИОМАГ.

 

 1. Съдържание и авторски права

 

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от БИОМАГ и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на БИОМАГ или на неговите представители. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

 

 1. За продуктите

 Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.

 

 

Съгласно закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителите/клиентите на онлайн магазина https://www.biomag.bg/ при липса на помирително споразумение могат да се обърнат за рекламация към регулиращите дейността органи KZP.BG на следния адрес: 

 

* https://kzp.bg/

 

* Тел: 0700 111 22

 

* Адрес: гр. София, ПК 1000, пл. ”Славейков” №4А

 

*email: info@kzp.bg 

 

Платформа на ЕС за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС) : https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.complaints.screeningphase

 

Алтернативно решаване спорове: https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/solving-disputes/online-dispute-resolution/index_bg.htm