Всички Категории
PRODUCTS

Омега 3 DHA от водорасли Together Health 30 меки капсули

  • Марка: Together Health
  • Кат. номер: 5060170530221

Омега 3 DHA от водорасли Together Health 30 меки капсули

  • Марка: Together Health
  • Кат. номер: 5060170530221

Омега 3 DHA от водорасли Together Health 30 капсули

 

Веган формулата "Омега 3 DHA" е създадена от чисти водорасли.

Подробно описание
Подробно описание +

Веган формулата “Омега 3 DHA” е създадена от чисти водорасли. Рибите произвеждат по естествен начин Омега 3, съдържат ги, защото се хранят с водорасли, богати на незаменими мастни киселини. Затова отидохме до първоизточника, който не съдържа замърсяванията и отровите, които обикновено се срещат в рибата.
Омега 3 е извлечена с естествен процес, без употреба на химикали. Нищо друго не е добавено – чистото масло от водорасли e вложено в 100% растителна капсула.
“Омега 3 DHA” е биоразградима, много чиста и с веган формула. Капсулите са опаковани в самозалепващ се хартиен плик, който предлага по-голямо удобство, когато сте в движение.

Хранителната добавка не съдържа: пшеница, мая, глутен, млечни продукти (лактоза), добавена захар, химикали, добавки, оцветители, ароматизатори, консерванти, замърсители на околната среда и ГМО.
Начина на употреба: По една капсула на ден като хранителна добавка или както е предписано от лекаря ви.
Всяка капсула осигурява 200 mg DHA
Състав: масло от водорасли, богато на DHA, растителна капсула (картофено нишесте, глицерол, сорбитол, водорасли Еuchema, моно и диглицериди от мастни киселини, палмов восък карнауба)
От 100% растителни източници
Внимание: Да не се превишава дневната доза. Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Пазете от деца.

Продукти от същата категория