Всички Категории
PRODUCTS

Памперси за еднократна употреба 2 (3-6кг) Мини Naty 33 бр.

  • Марка: Naty
  • Кат. номер: 7330933178365

Памперси за еднократна употреба 2 (3-6кг) Мини Naty 33 бр.

  • Марка: Naty
  • Кат. номер: 7330933178365

Памперси за еднократна употреба 2 (3-6кг) Мини Naty 33 бр.

Подробно описание
Подробно описание +

За деца с тегло от 3 до 6 кг

Бебешките еко пелени Naty са единствената марка в световен мащаб, която открито предлага на Вашето внимание състава на своите продукти, при това той е потвърден и с международен сертификат, което прави марката известна по целия свят. Това, което я отличава от всички останали марки на пазара е силния стремеж към неповторимост и природосъобразност, които продуктите и притежават.

Еко пелените Naty са наистина революционни , тъй като са напълно натурален еко продукт. Фирмата за разлика от много други производители по света не използва базирани на нефт материали и постоянно прави нови разработки, за да подобри качеството на своите продукти. Пелените с тази марка са хипоалергенни, натурални и не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето ви.

За производството на бебешките еко пелени Nature Babycare Naty са използвани голям процент биоразградими естествени материали, които максимално щадят както кожата на Вашето дете, така и света, в който живеем. Бебешките еко пелени Nature Babycare Naty не включват в състава си токсични материали, хлор, латекс, ГМО и нефтени продукти, изкуствени аромати и бои. Като външният им слой е изработен изцяло от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер. Това са специални натурални материали, които от една страна не спарват кожата, тъй като имат дишащи характеристики и от друга страна, не позволяват активно преминаване на течности, което усилва водонепропускливостта на модела.

Абсорбиращият слой се състои от биоразградима целулозна маса с добавено в нея съвсем малко количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от по-чести смени на пелената. Абсорбиращият слой е тънък и позволява удобното използване на модела, съдържащия се в него суперабсорбентът, използван от фирмата е многократно тестван за токсичност и възможна поява на алергични реакции.

Продукти от същата категория