Всички Категории
PRODUCTS

Памперси за еднократна употреба 4+ (9-20кг) Макси Naty 24бр.

  • Марка: Naty
  • Кат. номер: 7330933178396

Памперси за еднократна употреба 4+ (9-20кг) Макси Naty 24бр.

  • Марка: Naty
  • Кат. номер: 7330933178396

Памперси за еднократна употреба 4+ (9-20кг) Макси Naty 24бр.

Подробно описание
Подробно описание +

Всички в екипа на Naty се гордеят с прекрасните еко пелени, тъй като те имат наистина голямо признание по целия свят. Шведската компания за еко пелени и аксесоари Naty е създадена от Marlene Sandberg, която е майка на две деца, адвокат по професия и е и силно загрижена за околната среда. Биоразградимите пелени Naty са резултат на желанието й да създаде продукт, който да не замърсява околната среда, като в същото време е комфортен за детето. С пелените Naty тя успява да реализира тази своя идея.

"Марката Naty открито декларира състава на пелените, който е потвърден и с международен сертификат. Други марки пелени могат да претендират за екологичност, но в техния състав и до сега се използват продукти, базирани на нефт. Ние знаехме и бяхме убедени, че за да се отличават нашите пелени от останалите на пазара, трябва да разработим революционен продукт. Ето защо дълги години разработвахме и в крайна сметка създадохме напълно натурален еко продукт, като постоянно и неуморно работим за подобряването му."

При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват основно биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата.

В пелените не се съдържат токсични материали, хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт, изкуствени аромати и бои.

Външният слой е със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер.

Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат, пелената не запарва и остава суха за по-дълго време. Абсорбиращият слой е съвсем тънък - състои се от биоразградима целулозна маса, смесена с минимално количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от по-чести смени на пелената. Суперабсорбентът, който се използва е грижливо тестван за алергични реакции и токсичност.

Продукти от същата категория