Всички Категории
PRODUCTS

Памучни памперси - размер 1, до 7кг. Bambino mio

  • Марка: Bambino mio
  • Кат. номер: 5060003106425

Памучни памперси - размер 1, до 7кг. Bambino mio

  • Марка: Bambino mio
  • Кат. номер: 5060003106425
Памучни памперси - размер 1, до 7кг. Bambino mio

 

Пелените Bambino Mio са изработени от плътно изтъкан 100% многослоен висококачествен памук.
Те притежават изключителна попивателна способност. Можете да нагъвате пелените по различен начин, за да бъдат те подходящи за индивидуалните нужди на вашето бебе. Конструкцията от три части с 6-8 слоя памук в средата и 4 слоя памук във външните части, осигурява максимално попиване при минимален обем. Необходимо е да се комбинират с непромокаеми гащички отгоре. Пелената може да се отделя от гащичките и по този начин не е необходимо да се сменят гащичките при всяка смяна на пелените.

Подробно описание
Подробно описание +

С основание все повече родители избират естествената система за повиване с памучни пелени на Bambino Mio. Пелените и гащичките на Bambino Mio се отличават с удобство при носене, лесно боравене и висока степен на сигурност. Меките пелени са от 100% естествен памук и предлагат много предимства в сравнение с изкуствените пелени. С памучните пелени за многократна употреба се избягват алергичните реакции, които получават някои деца след ползването на пелените за еднократна употреба. Те са издържали Екотеста (Ökotest) и са обявени за препоръчителни, а освен това са и победител в много други международни тестове.

 

Инструкции за употреба:

Преди употреба пелените трябва да се изперат с небиологичен препарат за пране (да не съдържа съставки от животински произход) на 60 градуса. 
Пране на пелените  
Тъй като пелените и гащичките се перат по отделно, това позволява на пелените да се разгънат напълно и води до по-ефективното им почистване и бързото им изсъхване. Накисването или изплакването е необходимо само при силно замърсени пелени. Намокрените пелени могат да бъдат държани няколко дена в кофа с капак. 
Накисване 
Ако желаете да накиснете пелените, препоръчваме ви антибактериалния препарат Mio Fresh. Оставете най-добре пелените през нощта ( минимум 2 часа) накиснати в Mio Fresh. После можете да ги изперете. 
Пране в перална машина
При нужда добавете една чаена лъжичка от препарата Bio fresh към прането заедно с небиологичния прах за пране, който използвате. Пелените могат да се перат до 90° градуса, но не е задължително, обикновено при 60° градуса се изпират. 
Сушене
За да бъдат пелените по-пухкави и да попиват по-добре, може да се сушат в сушилна машина на висока или ниска температура. Могат да се сушат също така на парното или на простора. 

Продукти от същата категория