Всички Категории
PRODUCTS

Пробиотик, 18 капс. Voodoo

  • Марка: Voodoo
  • Кат. номер: 3800234820071

Пробиотик, 18 капс. Voodoo

  • Марка: Voodoo
  • Кат. номер: 3800234820071

Пробиотик, 18 капс. Voodoo

Подробно описание
Подробно описание +

Пробиотикът на марката Вуду е продукт, който подпомага здравето на стомашно-чревен тракт и функцията на имунната система. Млечно-киселите бактерии в него покриват изцяло червата за 7-10 дни, възстановяват чревния микробиом и подтискат развитието на патогенни организми. VOODOO Probiotic е в иновативна влагоабсорбираща опаковка, която запазва полезните бактерии жизнеспособни за дълъг период. Киселино-устойчивите веган капсули ги транспортират до червата без да бъдат засегнати от киселината и ензимите в хранопровода и стомаха. Продуктът е предназначен за възрастни и деца над 3 години. Всяка капсула съдържа повече от 200 милиарда CFU от 7 биосъвместими пробиотични щама. Не съдържа изкуствени оцветители, глутен, ГМО и консерванти. Предлага се в опаковка от 18 капсули. 

 

Препоръчителна доза: по 1 капсула на ден за период минимум две седмици. Може да се приема и по-дълго време, без това да е вредно за здравето.
Ако се приема с антибиотик, пробиотика да се взема 2 часа след приема на антибиотик.
Ако за дете е трудно преглъщането на капсулата, съдържанието ѝ може да изсипе в лъжица или да се смеси с храна или напитка.
Не приемайте с алкохол, горещи или студени напитки и храни.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на балансираното здравословно хранене!
Продуктът е подходящ и безопасен по време на бременност и кърмене. Подходящ и за диабетици.

При поява на нежелани реакции, приложението на продукта трябва да се прекрати!


Съхранявайте в оригиналната опаковка при температура до 25 оС, на място защитено от влага и светлина и недостъпно за малки деца.

 

 

Продукти от същата категория