Шоколад "Rock" Гайо 80 g
Шоколадът "Rock" на Гайо е направен от един от най-качествените сортове какао в света - криоло (Criollo).
Новият черен шоколад Rock на занаятчийското ателие в Пловдив промени концепцията за крафт шоколади в България. Използвайки един от най-качествените сортове в света - криоло /Criollo/, те успяха да въплътят ухание и нежен, характерен вкус в черно блокче, което заслужава споделяне.
Отново без съдържание на соев лецитин /защото шоколадите ГАЙО зреят бавно, отлежавайки със седмици/ и без нужда от допълнителни аромати те разбиват митологията, че черният шоколад непременно горчи. Малко са производителите на истински шоколад, които могат да постигнат този вкус при цели 90% какаово съдържание, единствено с малко какаово масло и нерафинирана захар.