Всички Категории
PRODUCTS

Сладко от Смокини, 280г. Черга

  • Марка: Черга
  • Кат. номер: 3801312656476

Сладко от Смокини, 280г. Черга

  • Марка: Черга
  • Кат. номер: 3801312656476
Сладко от Смокини, 280г. Черга

 

Сладкото от зрели смокини е с неповорим вкус и аромат. Сладкото е произведено от домашно отгледани смокини, узрели по естествен начин, без третирането им с химикали и консерванти, както при растежа, така и при съхранението им.

Подробно описание
Подробно описание +

Съдържание: 70% плод – домашно отледани, захар, лимонтузу.

Хранителна информация за 100g продукт.:
Енергийна стойност 1092kJ/260kcal
Мазнини 0,20g
от които наситени мастни киселини 0g
Въглехидрати 65.9g
от които захари 62.5 g
Белтъчини 0,0g
Фибри 1,19g

Количество: 280гр

 

 

Еко ферма Черга – натурални български продукти, без изкуствени консерванти, без сгъстители и без заместители. Еко ферма Черга произвежда малки серии продукти по изпитани стари рецепти, използвайки само екологично чисти суровини. Животните се отглеждат при условия близки до домашните с балансирано хранене и без антибиотици и хормони на растежа. Всички продукти се приготвят по контролирана и сертифицирана технология, само в стъклени буркани. Нашите продукти са здравословна и вкусни, за малки и големи и улесняват модерния човек в ежедневното приготвяне на храна.

Продуктовата гама включва: Меса в собствен сос и пастети от месо /свинско, телешко, агнешко, пилешко, пуешко/, специалитети от месо, традиционни зеленчукови консерви и разядки /лютеници и айвар, печена капия, кисели краставички, туршии, зеленчукови пастети и разядки и още вкусни изкушения../, сладка и мармалади, олио и шарлан, тахани, ориз и много други, все натурални, вкусни и здравословни продукти..

Стара българска традиция е и в празник, и в делник, да се събираме около трапезата. Тя е тази, която обединява, отваря сърцата и ни сближава. Вярваме, че колкото по-пъстра и богата е тя, колкото по-вкусни и здравословни са ястията на нея, толкова повече ще е веселието, толкова по-дълъг и щастлив ще е животът ни.
Наздраве! И да ви е сладко!

Продукти от същата категория