Смес от къна, амла и ятропа Khadi 100 g

19,65 лв.
  • Марка: Khadi
  • Кат. номер: 4260378040114
+ -
Купи
Моля, изберете:

Смес от къна, амла и ятропа Khadi 100 g

 

Микс от аюрведични билки за заздравяване на корените на косата.

 

Придава червеникав нюанс.

Подробно описание
Подробно описание

Микс от аюрведични билки за заздравяване на корените на косата. Придават червеникав нюанс. Добавянето на индиго, касия или амла ще създаде нови оттенъци.

Начин на употреба: Смесете в гореща вода (90 градуса). Около 100 г са достатъчни за коса дълга до раменете. За да получите различен от червеникавия цвят, може да добавите къна, още амла, ятрофа или индиго. Ако прибавите индиго, използвайте топла вода (50 градуса). Нанесете получената плътна паста, още докато е топла на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да действа между 30 мин. и 2 ч. в зависимост от наситеността на цвета, който искате да получите и отмийте.

Опаковката съдържа 1 брой ръкавици и найлонова шапка за коса.
Внимание: Резултатите варират в зависимост от типа коса, досегашното третиране, цвета, продължителността, в която оставите продукта да действа и топлината на водата. Винаги правете предварителен тест (напр. върху няколко косъма, взети от четката, с която се решете), за да добиете представа за цвета, който ще получите.
Състав: Къна (Lawsonia Inermis), амла (Emblica Officinalis), брингарадж (Eclipta Alba (Bhringaraj), брахми (Bacopa Monniera ), шикакай (Acacia Concinna), Terminalia Chebula, Terminalia Bellirica Roxb, ятрофа (Jatropha Glandulifera), нийм (Azadirachta Indica).

Без химикали, консерванти и изкуствени оцветители.
Продуктът не е тестван върху животни.
Сертифицирано от BDIH.