Всички Категории
PRODUCTS

Стъклена бутилка- Flowerhead Daisy, 550мл. EQUA

  • Марка: EQUA
  • Кат. номер: 3830054689213

Стъклена бутилка- Flowerhead Daisy, 550мл. EQUA

  • Марка: EQUA
  • Кат. номер: 3830054689213

Стъклена бутилка- Flowerhead Daisy, 550мл. EQUA

 

Дейзи прилича на невинност, ново начало, което пречиства душата. Тя се състои от две цветя, които се смесват, за да символизират истинската любов и същността на живота.

Обичайте това, което правите!

Подробно описание
Подробно описание +

Пиенето на вода никога не е било толкова вкусно и полезно както с бутилките EQUA! Създадени с идеята за устойчивост и любов към детайла, бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата. Основната мисия на продуктите на EQUA е да внесат красота и енергия в ежедневието ни.

Направени от най-високо качество боросиликатно стъкло, бутилките EQUA са устойчиви на температура и удар и с форма, която перфектно пасва на дланта. С вместимост 550 мл., с капак на винт, който е 100% предпазен от протичане и с дъно от силикон за допълнително предпазване, стъклените бутилки EQUA са лек и удобен начин да се поддържате ежедневно добре хидратирани. Лесни за съхранение на топли и студени напитки, подходящи за миене в миялна машина. Капачката не е подходяща за миене в миялна машина.

Благодарим ви, че избрахте бутилката EQUA! Грижете се добре за нея, а тя ще ви съпътства по пъта към по-здравословен и щастлив начин на живот! EQUA дарява 10% от печалбата си на екологични организации, които се грижат за почистване на околната среда.

Продукти от същата категория