Сума корен на прах Zoya 125 g

19,32 лв.
  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800225471374, 3800231693555
+ -
Купи
Моля, изберете:

Сума корен на прах Zoya 125 g

 

Сумата спомага за поддържането на хормоналния баланс, подобрява вътреклетъчното дишане, подсилва имунитета и може да повишо либидото.

 

Едно от най-важните ѝ качества е, че може да повиши окисляването и енегрийната производителност на клетъчно ниво

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Сумата (Pfaffia paniculata) произлиза от Атлантическите дъждовни гори на Бразилия. Това диво многогодишно растение, принадлежащо към семейството Amaranthaceae, е адаптогенна билка, подобна на китайския жен-шен. Местните използват сумата като лекарство и тоник. Известна е още като "para tudo" („за всичко”). Използва се в билковата медицина, заради адаптогенните и качества, които спомагат за нормализирането и подсилването на тялото, увеличават устойчивостта към стреса и стимулират целия организъм.

Сумата спомага за поддържането на хормоналния баланс, подобрява вътреклетъчното дишане, подсилва имунитета и може да повишо либидото. Едно от най-важните и качества е, че може да повиши окисляването и енегрийната производителност на клетъчно ниво. Съдържа богата гама от фитохимични съставки, между които германий, бета-екдистерон, алантоин и група сапонини. Сумата е популярна храна, консумирана от атлети, заради съдържанието и на бета-екдистерон и някои подобни химикали, както и заради концентрацията на аминокиселини. Този продукт е най-високо качество фино смлян корен на прах

Начин на употреба:
1-2 чаени лъжички до 3 пъти на ден.

Допълнителна информация
Страна произход
Бразилия
Количество
125 g