Трапезна сребърна вода, 525мл. Аspring

3,30 лв.
  • Марка: Aspring
  • Кат. номер: 3800500059037
+ -
Купи
Моля, изберете:
Трапезна сребърна вода, 525мл. Аspring

 

 

На водата е извършена единадесет степенна филтрация, включваща микронни филтри, шунгит, активен въглен, зеолит, полускъпоценни минерали, сребърен филтър.

 

Третирана със сребърна йонизация и магнитно структурирана.

Подробно описание
Подробно описание

Нашата планета се състои от 70 процента вода, както и телата ни. Но водата е много повече от физическа необходимост, тя също е ключът към нашето културно развитие като вид. През цялата човешка история само присъствието на прясна вода диктува кои култури ще процъфтяват и кои ще изостават. Ето защо ние, от екипа на Silver Water, виждаме като наша мисия да копаем по-дълбоко в това, което водата предлага и да ви представим наистина уникален продукт, който е пречистен и обогатен от природата. Сребърната трапезна вода произхожда от (и се бутилира в) ЕКО регион в централна България, далеч от всякаква тежка индустрия и замърсяване.

 

Антибактериален ефект - Основният фокус на нашата работа е върху нашата собствена високоимпулсна сребърна йонизационна технология (или HPS). HPS ни позволява да бомбардираме водата си с голям обем сребърни йони, поставяйки ни далеч пред конкурентите в собствена лига. Използвайки нашата технология за йонизация на сребро, ние създаваме антибактериална среда, защита на ДНК в клетките, предотвратяване развитието на бактерии, дългосрочно предотвратяване на рецидиви, както и почистване без осмоза, хлор, UV лъчи и други неблагоприятни методи за дезинфекция. В комбинация с останалите системи получавате наистина уникален здравословен продукт.

 

Детокс ефект чрез обогатяване на Шунгит и Зеолит - Водата се филтрира и едновременно се обогатява, като се използват зеолит и шунгит - минерали с много предимства. Шунгитът, известен като един от най-мощните природни антиоксиданти на Земята, заедно с минералната структура на Зеолит отблъсква веществата с неблагоприятни качества като токсини, радиоактивни частици, патогени, като същевременно повишава качеството на водата. В същото време подпомагат отделянето на калиеви, калциеви, магнезиеви и натриеви йони във водата - всички те са изключително полезни за нашето здраве и участват в множество реакции на организма.