Всички Категории
PRODUCTS

Уред за растително мляко- Classic, бр. VeganMilker

  • Марка: VeganMilker
  • Кат. номер: 8437019489014

Уред за растително мляко- Classic, бр. VeganMilker

  • Марка: VeganMilker
  • Кат. номер: 8437019489014

Уред за растително мляко- Classic, бр. VeganMilker

 

✓ Продукт №1 в Европа
✓ Произведено в Испания
✓ 3 години гаранция
✓ Материали от най-висок клас

Продукт Nº1 в Европа за приготвяне на всякакви домашни растителни напитки: растително мляко, кафе, чай и др. за няколко минути.

 

ВКЛЮЧВА:

  • Филтър с мрежа от неръждаема стомана 300µ, бутало, контейнер и капак
  • Електронна книга “Растително мляко у дома” с над 70 рецепти за растителни млека, здравословни напитки и храни (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)
  • Контейнерът е пригоден да се побира в хладилник
Подробно описание
Подробно описание +

Vegan Milker® CLASSIC ви позволява да приготвяте домашни напитки на растителна основа по лесен, бърз и евтин начин: кокосово мляко, овесено мляко, оризово мляко, соево мляко, бадемово мляко, кафе, чай или всяко друго мляко на растителна основа. Това е единственият уред за приготвяне на мляко, който смила, филтрира и емулгира съставките едновременно, като прави по-кремообразно и гладко растителното мляко. Произведено в Испания (Европа) с висококачествени и издръжливи материали.

 

Vegan Milker е лесен за използване уред за приготвяне на растителни млека, който се състои от 4 части, които могат да се подреждат една върху друга за по-лесно съхранение.

може да се използва с всеки ръчен пасатор, кухненски робот или блендер

 

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН

Филтърът може да се използва във всякакви кухненски съдове. Използването на по-висок и по-тесен съд помага за филтрирането. Водата винаги трябва да покрива семената, ако не го прави, добавяйте ги малко по малко, докато пасирате.

 

УДОБНО, ЛЕСНО И БЪРЗО

Смила, филтрира и емулгира в една-единствена стъпка, като запазва всички хранителни свойства на използваните продукти и техния натурален вкус. Постигнете кремообразна текстура само за няколко минути!

 

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ

Домашно приготвената напитка на растителна основа запазва всички хранителни свойства на използваните ядки и семена и е 5 пъти по-хранителна от индустриалната напитка (от магазина). Можете да изберете съставките, които ви харесват, за да приготвите своето естествено и здравословно мляко на растителна основа.

С Vegan Milker® сами избирате съставките и така можете да направите натурална и здравословна домашна растителна напитка.

 

ПРОИЗВЕДЕНО В ИСПАНИЯ

Във Vegan Milker® използваме материали с най-високо качество, за да спазим най-строгите разпоредби за контакт с храни в страни като Япония, Германия и Швейцария, като винаги сме се стремили към здравословна и устойчива храна. Пластмасата не съдържа токсични компоненти като BPA, BPS, PVC, бакелит, формалдехид и фталати.

Продукти от същата категория