Всички Категории
PRODUCTS

Уред за растително мляко- Mulsil, бр. VeganMilker

  • Марка: VeganMilker
  • Кат. номер: 8437019489298

Уред за растително мляко- Mulsil, бр. VeganMilker

  • Марка: VeganMilker
  • Кат. номер: 8437019489298

Уред за растително мляко- Mulsil, бр. VeganMilker

 

✓ Продукт №1 в Европа
✓ Произведено в Испания
✓ 3 години гаранция
✓ Материали от най-висок клас

Разглабящ се филтър със сменяеми дискове, които позволяват по-добра емулсия и лесно почистване.

 

ВКЛЮЧВА:

Филтър със стоманена мрежа 150µ, 2 сменяеми стоманени диска (1 неперфориран диск и 1 диск 300µ), 1 бутало, 1 кана и 1 капак.
Електронна книга “Растително мляко у дома” с над 70 рецепти за растителни млека, здравословни напитки и храни (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)
Разграфената кана е пригодена да се побере в хладилник (вратата).

Подробно описание
Подробно описание +

Vegan Milker MÜLSI® е също толкова функционален, колкото и другите модели Vegan Milker®, с едно съществено подобрение: филтърът MÜLSI® може да се сменя.

Разглобяемата основа на филтъра е проектирана така, че да можете да прикрепите различни стоманени дискове, които се свалят и поставят лесно. Това позволява:

1- ЛЕСНО И БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ:

Благодарение на разглобяемата основа пулпата се извлича удобно, което ускорява почистването на филтъра.

2- ЕМУЛСИЯ:

Ефектът на емулсията в напитката на растителна основа е увеличен многократно . Благодарение на стоманените дискове с различна пропускливост можете да изберете кремообразността, интензивността или фиността, която желаете за вашето кафе, чай или растително мляко.

 

  • Диск 1: Ултрафин (без перфорация): за фина текстура
  • Диск 2: Кремообразен (300µ): усилва емулсията, за да се получи по-кремообразна напитка.
  • Диск 3: Супер кремообразен (500µ): идеален за кулинари и гастрономически творения (не е включен в комплекта)

 

MÜLSI®  работи с всеки ръчен блендер/пасатор и ви позволява за няколко минути да се насладите на най-добрата домашна напитка на растителна основа. Неговата патентована система за емулсия ви позволява да правите бързо и лесно:

РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА ОТ ВСЯКАКВИ ЯДКИ И СЕМЕНА

КОНЦЕНТРИРАНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СОЕВО ТОФУ, КИСЕЛО МЛЯКО ИЛИ ВЕГАН СИРЕНЕ

КАФЕ И ЧАЙ

СОКОВЕ
 

Това е сокоизстисквачка и емулгатор за семена, ядки, зърнени храни и билки, която смила, филтрира и емулгира съставките в една стъпка. По този начин запазва всички хранителни свойства на съставките, използвани за приготвянето му. Приготвяте 1 л готов продукт за 1 минута.

В случай че не разполагате с ръчен пасатор и използвате кухненски робот или блендер, можете да използвате MÜLSI® като цедка.

 

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН

MÜLSI® може да се използва във всякакви кухненски съдове. Използването на по-висок и по-тесен съд помага за по-доброто филтриране. Водата винаги трябва да покрива семената, ако не го прави, добавяйте ги малко по малко, докато пасирате.

 

ГОРЕЩА ВОДА

Частите на MÜLSI® се произвеждат от най-висококачествените материали на пазара (всички с европейски и северноамерикански произход). След интензивни химически тестове, проведени в Германия, те са одобрени за използване с вода при 100º (за максимум 15 минути), без да се стигне до мигриране на химически или токсични елементи към храната или напитките. Тестовете са проведени от Bureau Veritas и TÜV Rheinland в Германия и от AIMPLAS (Център за технологии за пластмаси) в Испания.

 

ПРОИЗВЕДЕНО В ИСПАНИЯ

Тази версия се състои от 6 части, които могат да се слагат една върху друга: завинтващ се филтър, 2 сменяеми диска, дървено бутало, стъклена кана и бамбуков капак.

Произведено в Испания (Европа) от материали с най-високо качество.

Във Vegan Milker използваме най-висококачествени материали, за да спазим най-строгите разпоредби за контакт с храни в страни като Япония, Германия и Швейцария, винаги ангажирани със здравословна и устойчива храна. Пластмасата НЕ съдържа токсични компоненти като BPA, BPS, PVC, бакелит, формалдехид и фталати.

Продукти от същата категория