Всички Категории
PRODUCTS

Уред за растително мляко- Soul, бр. VeganMilker

  • Марка: VeganMilker
  • Кат. номер: 8437019489120

Уред за растително мляко- Soul, бр. VeganMilker

  • Марка: VeganMilker
  • Кат. номер: 8437019489120

Уред за растително мляко- Soul, бр. VeganMilker

 

✓ Продукт №1 в Европа
✓ Произведено в Испания
✓ 3 години гаранция
✓ Материали от най-висок клас

Приготви домашни напитки на растителна основа за няколко минути по най-бързия и лесен начин!

 

ВКЛЮЧВА:

  • Разграфена стъклена кана, пригодена да се побере в хладилник (вратата), бамбуков капак, бутало от борова дървесина и филтър от неръждаема стомана
  • Електронна книга “Растително мляко у дома” с над 70 рецепти за растителни млека, здравословни напитки и храни (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО)
Подробно описание
Подробно описание +

Vegan Milker Soul е идеалният аксесоар за пасатор, с който можете да приготвяте растителни напитки у дома само за няколко минути. Той е  лесен за използване, лесно се почиства и не цапа. Нуждаете се само от пасатор и нашия Vegan Milker.

 

Тази версия включва стъклена кана с дръжка и бамбуков капак. Освен това има естествен хоросан от борова дървесина от устойчиви гори в Северна Испания.

Нашият продукт за приготвяне на ядково мляко е идеален за вегани и хора с непоносимост към лактоза и е най-добрата алтернатива за присъединяване към стила на живот ZERO WASTE! Открийте най-добрите съвети и хранителна информация в нашата книга с рецепти: “Домашно растително мляко” в PDF формат с повече от 70 рецепти за приготвяне на веганско мляко, сокове, пулпове, кисело мляко и веганско сирене.

 

Vegan Milker® SOUL е лесен за използване кухненски инструмент. Състои се само от 4 части, които могат да се подреждат една върху друга за по-лесно съхранение.

Може да се използва с всеки ръчен пасатор, кухненски робот или блендер

 

Продукт Nº1 в Европа за приготвяне на всякакви домашни растителни напитки: растително мляко, кафе, чай и др. за няколко минути.

 

УДОБНО, ЛЕСНО И БЪРЗО

Смила, филтрира и емулгира в една-единствена стъпка, като запазва всички хранителни свойства на използваните съставки и техния натурален вкус. Постигнете кремообразна текстура само за няколко минути!

 

ХРАНИТЕЛНИ СВОЙСТВА

Домашно приготвеното мляко на растителна основа запазва всички хранителни свойства на използваните ядки и семена и е 5 пъти по-хранително от индустриалното мляко (от магазина). Можете да изберете съставките, които харесвате, за да приготвите своята натурална и здравословна растителна напитка.

С Vegan Milker® SOUL сами избирате съставките и така можете да направите натурална и здравословна домашна растителна напитка.

 

ПРОИЗВЕДЕНО В ИСПАНИЯ

Във Vegan Milker® използваме материали с най-високо качество, за да спазим най-строгите разпоредби за контакт с храни в страни като Япония, Германия и Швейцария, като винаги сме се стремили към здравословна и устойчива храна. Пластмасата НЕ съдържа токсични компоненти като BPA, BPS, PVC, бакелит, формалдехид и фталати.

 

Дървено бутало и бамбуков капак: Преди да се използват за първи път и за да се повиши естествената им устойчивост на влага, те трябва да се обработят с масло, одобрено за контакт с храни, например растително масло. Намажете ги веднъж с масло, избършете излишното масло и повторете обработката след 24 часа.

Продукти от същата категория