Всички Категории
PRODUCTS

Вино Малина и Мерло Трастена 750 ml

  • Марка: Trastena
  • Кат. номер: 3800200685260

Вино Малина и Мерло Трастена 750 ml

  • Марка: Trastena
  • Кат. номер: 3800200685260

Вино Малина и Мерло 750 мл Трастена

Виното от 100% био малини се влюби във висококачественото Мерло и заедно предлагат едно балансирано, полу-сухо и доста различно вино, което ще се погрижи за добрата ви компания. Малиновото вино е най-доброто от личното ни производство на био малини, а мерлото всяка година се избира специално. Притежава специфичен сортов аромат на мерло, съчетан с плодов характер и безкраен финал.

Подробно описание
Подробно описание +

Вината Трастена носят истинско преживяване и наситен вкус, който кара очните ни ябълки да се завъртят при всяка първа глътка. Надяваме се някъде по пътя на приключенията ти, да си кажем наздраве и да ти налеем още една чаша “от хубавото”. 

Трастена Малина и мерло е едно голямо приятелство между два силни характера. Виното от 100% био малини се влюби във висококачественото Мерло и заедно предлагат едно балансирано, полу-сухо и доста различно вино, което ще се погрижи за добрата ти компания. Малиновото вино е най-доброто от личното ни производство на био малини, а мерлото всяка година избираме специално за теб. Притежава специфичен сортов аромат на мерло, съчетан с плодов характер и безкраен финал. Препоръчва се за консумация с паста, твърди сирена, червени меса, джаз, независимо кино и Керуак.

Без добавени овкусители
Без добавени аромати
Без добавени оцветители
Без добавени плодови сокове, сухи или течни екстракти.

 

Продукти от същата категория